Під Києвом розпочався енергетичний марафон TeslaCamp

— 29 серпня 2014, 15:11

Організатор заходу — українська мережа енергетичних інновацій Greencubator, що реалізує освітні, соціальні та медіапроекти в сферах енергоефективності та відновлюваної енергетики.

Упродовж трьох днів табір TeslaCamp, який знаходиться біля селища Осещина, (Вишгородського району, в 10-ти кілометрах від Києва) та повністю живиться від відновних джерел енергії, збере експертів енергетичної галузі, підприємців, що заснували енергетичні стартапи та соціальних активістів, розвиваючих тему енергозбереження та екологічних технологій.

Карту проїзду до Tesla Camp

Вступна сесія TeslaCamp-2014 -— "Здолати енергетичну диктатуру", на якій відомі експерти обговорять економічні, військові та геополітичні виміри енергетичної безпеки України.

Спікерами будуть: економічний експерт групи "Інформаційний спротив" Олександр Крамаренко, генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України у 2005–2010 роках Микола Маломуж, президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Михайло Гончар, засновник венчурного фонду Hybrid Capital Ілля Кенігштейн.

"Ми переконані, що, концентруючи енергію талановитих розробників, інженерів, маркетологів, дизайнерів довкола сфокусованих проблем, можна створити ефективні рішення енергетичних викликів, які стоять перед Україною та світом. Тому українські й міжнародні експерти задаватимуть високу планку для учасників хакатону", - каже координатор мережі Greencubator Роман Зінченко.

Також в програмі чекайте на майданчику TeslaCamp польоти дронів, 3D-принтери, каву з сонячної кухні, електромобілі та електровелосипеди, спеціальну програму для юних енергохакерів та багато іншого.

TeslaCamp стане місцем народження змін: технологічних, ідеологічних, поведінкових. Адже саме поведінкові зміни разом із передовими енергетичними технологіями та зміною ідеології енергетичної галузі потрібні Україні для звільнення від енергетичних пут.

Реклама:

Головне сьогодні