Руслана отримала нагороду з рук сенатора МакКейна. Фото

— 11 вересня 2014, 16:35

Днями артистка і активістка отримала премію від імені усіх учасників Революції Гідності з рук сенатора Джона МакКейна.

Під час церемонії, Руслана посвітила ліхтариком у темній залі, щоб оживити у пам’яті відому картинку нічного Майдану з тисячами людей на ньому, повідомляє "Голос Америки".

"Ми маємо триматися за Майдан. Бо це, поки, наша єдина перемога. Допоки у мене є ця нагорода, і у мене є Майдан, я думаю, що Путін мене боїться. Я передам кожному, хто захоче потримати цю нагороду. Я приїду в Київ і скажу: хто хоче сфотографуватися з цією нагородою, приходьте до Стелли о 12 годині ночі, як завжди", - заявила Руслана.

Руслану нагородили за Революцію Гідності

Як відомо, МакКейн є також головою ради директорів Міжнародного республіканського Інституту. Він щойно повернувся зі своєї четвертої поїздки до України і поділився спогадами.

"У Києві, на Майдані, я отримав один із найбільш вражаючих досвідів у своєму житті. Я переконаний – необхідно зберегти дух та ідеї Майдану доти, доки Україна знову не буде соборна і вільна. Трагічно, але зараз Путін намагається вкрасти в українців те, чого вони досягли, стоячи на майдані. Це ганьба. А Сполучені Штати не роблять і близько того, що мали б - надавати озброєння українській армії аби вона вигнала російські війська зі своєї території", - заявив сенатор.

Сенатор МакКейн вручив статуетку співачці
А Руслана подарувала МакКейну булаву

Нагадаємо, у березні Руслана отримала одну з 10-ти нагород "Найхоробріша жінка планети" з рук Мішель Обами. А в травні співачку нагородили за гуманітарне лідерство.

Реклама:

Головне сьогодні