В жовтні Україну відвідують найкращі вузи світу ℗

— 15 вересня 2014, 10:00

11–12 жовтня до столиці з’їдуться представники понад 60 рейтингових навчальних закладів Західної Європи, Канади та США для участі у міжнародній виставці "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу", організатором якої вже всьоме виступає провідна освітня агенція Східної Європи DEC education. Місце проведення — Fairmont Grand Hotel Kyiv.

На захід запрошуються старшокласники, випускники та їхні батьки, а також студенти, які планують навчання на програмах бакалавріату або магістратури за кордоном.

"Ми живемо у непрості часи змін і кризи, але саме зараз світ відкривається для України.
У найближчі десятиліття країна потребуватиме фахівців міжнародного рівня, щоб інтегруватися і впроваджувати високі стандарти життя, якісно переймати найкращий світовий досвід в усіх галузях. Виставка є майданчиком, на якому можна дізнатися усе про вищу освіту за кордоном, отримати вичерпну інформацію про навчальні заклади безпосередньо від їхніх представників. Окрім програм бакалавріату і магістратури також будуть представлені пропозиції академічної підготовки, курси іноземних мов, програми підготовки до міжнародних мовних іспитів тощо", - розповідає директор агенції DEC education Наталя Тарченко.

"ОСВІТНІЙ WEEKEND. Елітні вузи світу" — виставка високого міжнародного рівня, цього року серед учасників заходу є представники таких престижних західних університетів як University of St Andrews (Сент-Эндрюс), University of Warwick (Ковентрі), University of York (Йорк), де навчалися світові знаменитості та перші особи держав.

Вхід на захід безкоштовний за реєстрацією на сайті агенції DEC education http://dec-edu.com/current_exibition4.php?id=1

Реклама:

Головне сьогодні