Українці затримуються на роботі та працюють на вихідних - дослідження

— 15 вересня 2014, 09:24

Про це свідчать дані кадрового порталу HeadHunter.

Так, більше ніж половина, а саме 57%, білих комірців в Україні продовжують працювати після закінчення робочого дня. Ще четверта частина опитаних заявили, що затримуються в офісі кілька разів на місяць.

Кожен десятий співробітник працює понаднормово кілька разів за півроку. І тільки невеликий відсоток опитаних зізналися, що затримуються на робочому місці рідко (5%) або не затримуються взагалі (3%).

Подеколи офісним співробітникам доводиться жертвувати не тільки вечорами. Кожен п’ятий працівник в Україні регулярно працює на вихідних. Трохи менше третини роблять це кілька разів на місяць. Ще четверта частина "підтягує неуспішність" кілька разів на півроку.

Деякі офісні співробітники можуть похвалитися, що працюють у вихідні рідше, ніж один раз на півроку. Але й таких виявилося 14%. І тільки 11% можуть повністю насолодитися заслуженим відпочинком.

Подеколи офісним співробітникам доводиться жертвувати не тільки вечорами. Кожен п’ятий працівник в Україні регулярно працює на вихідних. Трохи менше третини роблять це кілька разів на місяць.

Ще четверта частина "підтягує неуспішність" кілька разів на півроку. Деякі офісні співробітники можуть похвалитися, що працюють у вихідні рідше, ніж один раз на півроку. Але й таких виявилося 14%. І тільки 11% можуть повністю насолодитися заслуженим відпочинком.

Дані були отримані в результаті опитування. В ньому взяли участь 1488 респондентів.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні