Керівник інвестиційного фонду звільнився, коли 10-річна донька розказала йому, що він втрачає

— 29 вересня 2014, 12:35

До такого рішення його підштовхнула 10-річна донька. Дівчинка склала список із 22 важливих подій свого життя, які пропустив постійно зайнятий тато.

Про це пише Time.

"Я почувався жахливо і став захищатися: у мене були хороші виправдання відносно кожної події, яку я пропустив! Поїздка, важливі зустрічі, термінова телефонна розмова, неочікувані невідкладні справи… Але мене осінило, що я пропускав безкінечно важливіше", - зізнався Ель-Еріан у статті для Worth.

Вчинок Мохамеда став сенсацією в світі бізнесу. Минуло понад півроку, і в Ель-Еріана тепер є "портфоліо робіт із частковою зайнятістю" та гнучкий графік, що дозволяє йому проводити час із дитиною.

"Тепер я по черзі з дружиною буджу нашу доньку вранці, готую їй сніданок та відвожу до школи", - розповів він.

Зі слів Ель-Еріана, у нього частіше виходить забирати дочку зі школи та возити на різні заняття, вони багато розмовляють та навіть планують гайнути на канікули лише удвох.

Питання, як знайти рівновагу між кар’єрою та сім'єю, традиційно ставиться перед жінками. Проте Ель-Еріан – не єдиний сучасний тато, котрий теж усвідомив цю проблему. Колишній керівник компанії MongoDB Майк Шайресон свого часу зізнався, що залишив пост генерального директора, бо збагнув, що життя його дітей проходить повз нього.

Реклама:

Головне сьогодні