Київ відвідають представники американських середніх шкіл ℗

— 3 жовтня 2014, 11:17

15 жовтня до столиці приїдуть представники Meritas — однієї з провідних американських освітніх компаній для презентації можливостей середньої освіти у США батькам українських школярів.

Зустрічі відбудуться в офісі міжнародної освітньої агенції DEC education – офіційного представника мережі Meritas в Україні. Для проведення індивідуальних консультацій щодо середньої освіти в США до Києва прибувають представники цієї американської освітньої групи — Джошуа Енкорз, директор відділення пансіону Leman Manhattan, та Нейтан Райт, операційний директор школи Lake Mary.

Консультації у DEC education є зручною нагодою дізнатися усі подробиці про систему середньої освіти у США, особливості навчання у школах-пансіонах Meritas, переваги та перспективи для випускників. Запрошуються батьки школярів, які у майбутньому бажають навчатися у рейтингових західних коледжах та університетах.

Експерти відзначають, що українці усе частіше обирають довгострокове планування освіти для своїх дітей: про підготовку до західних університетів дбають вже після початкової школи. "Набуває популярності середня освіта у США, оскільки у школі за океаном набагато менше шансів зустріти україномовних та російськомовних учнів, використовується сучасний підхід до навчання, забезпечується якісна академічна підготовка для вступу до найбільш престижних коледжів та університетів", — коментує тенденцію Наталя Тарченко, директор міжнародної освітньої агенції DEC education.

Попередній запис на індивідуальні консультації здійснюється за телефоном (044) 390-76-24.

Місце проведення: м. Київ, вул. Професора Підвисоцького, 16.

The Meritas Family of Schools — міжнародне об’єднання десяти підготовчих шкіл США, Мексики, Швейцарії, Китаю з понад 11 500 учнями. Шість шкіл Meritas знаходяться у США, і завдяки інтегрованим до навчального плану програмам AP та IB молодь має можливість вступати до престижних університетів США та інших країн.

DEC education

DEC education — провідна освітня агенція Східної Європи, лауреат престижної галузевої премії Star Agency Eastern Europe (2008), з 2009 до 2014 року щороку входить до ТОП-5 найкращих освітніх агенцій Східної Європи. Компанія заснована в 1999 році і нині є найбільшою освітньою агенцією України та Молдови, де офіційно представляє понад 800 шкіл, коледжів і університетів з усього світу.

Реклама:

Головне сьогодні