Папа Римський дозволив корпоратив у Сікстинській капелі

— 17 жовтня 2014, 12:50

Таким чином, пам'ятник архітектури епохи Відродження буде вперше в історії зданий в оренду на комерційній основі, пише Lenta.ru.

Porsche організує в капелі концерт для мандрівників, які скористалися туристичними послугами компанії. Виручені кошти від заходу спрямують на благодійність.

18 жовтня перед гостями виступить хор Національної академії Санта-Чечілія, після чого туристам буде запропонована святкова вечеря. "Це винятковий захід, така можливість буває тільки раз у житті. Воно стане найяскравішою подією всієї їхньої подорожі", - заявив представник компанії Porsche Travel Club.

Дані про те, скільки Ватикану вдасться виручити за корпоратив, не уточнюється. Але, за інформацією, опублікованої на сайті Porsche, вартість ексклюзивного п'ятиденного туру по Італії з відвідуванням капели становить майже п'ять тисяч доларів. Поїздку оплатили близько 40 чоловік.

Директор музейного комплексу Ватикану Паоло Ніколіні пояснив, що ініціатива покликана підтримати благодійні проекти Папи за допомогою великих комерційних підприємств і корпорацій.

Реклама:

Головне сьогодні