Країни поступово відмовляються від додатку для виклику таксі Uber

— 10 грудня 2014, 13:05
Таким чином, суд задовольнив позов Асоціації таксі Мадрида на період розгляду наступних позовів цієї організації проти Uber. На думку суду, водії Uber не мають необхідного дозволу для перевезення пасажирів і "здійснюють недобросовісну конкуренцію", пише РИА Новости.
На даний момент Uber працює в трьох іспанських містах - Мадриді, Барселоні та Валенсії. Проти роботи цього сервісу активно виступають ліцензовані таксисти, які вже провели кілька акцій протесту.
У понеділок Індія відмовилася від популярного сервісу таксі після зґвалтування 25-річної жінки, в якому звинуватили водія Uber. Цього ж дня голландський суд частково заборонив діяльність сервісу. Під заборону потрапив сервіс UberPop, дорожчі сервіси UberBlack і UberLux на території Нідерландів продовжують діяти.
Uber - це он-лайн сервіс автомобільних перевезень, що дозволяє зробити заявку на послуги водія через сайт, а також через додатки на iPhone або на пристроях на платформі Android. Сервіс використовує програмне забезпечення, що спрямовує найближчого водія до місця знаходження клієнта.
При цьому гроші знімаються з кредитної карти, прив'язаної до аккаунту зареєстрованого користувача. Компанія Uber була створена в 2009 році, штаб-квартира розташована в Сан-Франциско. На сьогоднішній день її послуги доступні більш ніж у ста містах світу. Компанія отримує від працюючих в ній таксистів комісію в розмірі 20% від кожного виклику
Реклама:

Головне сьогодні