Кримчани за гроші зіграли одеських робітників

— 11 грудня 2014, 11:15

Про це повідомляє новинний сайт Крим.Реаліі.

Оголошення про набір масовки для "документального фільму" кілька днів тому розмістив у соціальній мережі користувач Андрій Ніколаєв. Молодий чоловік повідомив, що за півторагодинну участь у заході пропонується винагорода в розмірі 400 рублів.

Ніколаєв запропонував охочим зустрітися біля супермаркету "Ашан".

У призначений час на майданчику перед будівлею зібралися близько 200 осіб – в основному, студенти та пенсіонери. Старші груп склали списки і завантажили людей в автобуси.

Близько десяти автобусів доставили присутніх до одного з підприємств, розташованих в районі сімферопольської ГРЕС. Учасників ролика висадили і організовано повели виставляти перед камерою.

Фото: Крим.Реалії

Один з організаторів пояснив, що масовка має зображати робітників, які борються за свої права. Також організатор вважав за потрібне уточнити, що "реклама" знімається не для Російської Федерації.

"Мітингувальникам" видали плакати з написами: "Ні незаконній приватизації", "Досить грабувати народ праці", "ОПЗ – народу, а не олігархам", а також транспаранти: "Ні блокаді! Дайте працювати з Донбасом", "Коломойський, руки геть від заводу!". Протягом 15 хвилин сімферопольці позували з гаслами і вигукували заклики не закривати завод. До третьої години масовці роздали гроші і відвезли в місто.

Фото: Крим.Реалії

Сімферопольці, самі того не розуміючи, на камеру мітингували проти продажу Одеського припортового заводу (ОПЗ), 5% акцій якого виставлені на продаж Фондом держмайна України.

Реклама:

Головне сьогодні