У Львові поекспериментували із несподіваними обіймами. Відео

— 23 грудня 2014, 14:32

Суть експерименту полягала в тому, щоб зафільмувати реакцію перехожих на запрошення дівчини обійняти та поцілувати її, і реакцію перехожих на таке ж запрошення хлопця, пише Zahid.net.

Ролик знімали упродовж двох днів у центральній частині міста на площі Ринок та у одному із гіпермаркетів.

"Ми зрозуміли, що на дівчину реагують краще і підходять до неї набагато частіше, ніж до хлопця. Але частина львів’ян доволі скута. Або не розуміє про що йде мова, або не може проявити свої позитивні емоції на людях, і це трохи сумно", – розповів ініціатор соціального експерименту Віталій Пересада.

За його словами, якщо дівчині достатньо було просто усміхнутися і хлопці та дівчата до неї підходили, то акторові довелося ходити і пояснювати, що це і для чого це, проявляти більшу активність, ніж дівчині.

"До хлопця була певна пересторога. Перші 10 хвилин до нього взагалі ніхто не підходив. Потім питалися, чи він щось рекламує, чи він часом не хворий, що у нього з вухами", – зазначив Пересада.

Започаткували традицію обіймів американці. Найчастіше вони влаштовують подібні флешмоби, щоб дарувати позитивні емоції до новорічних та Різдвяних свят.

Додамо, що автори ролика зняли у Львові уже три соціальні експерименти. Раніше львів’яни успішно пройшли тест на "Совість чи гроші", а також "тест на людяність" під назвою "Людині погано".

Реклама:

Головне сьогодні