В мережі з'явилася єдина база даних про руйнування Донеччини

— 22 січня 2015, 10:57

"Доступна єдина веб база даних, а також мобільний додаток (для платформ Android і iOS), надають технічну можливість введення інформації про об'єкт, його місцезнаходження, руйнування і фотографії", - йдеться на сайті проекту "Redonbass".

Збір інформації здійснюється децентралізовано, за допомогою інтуїтивного інтерфейсу - кожна людина, що має мобільний телефон і доступ в інтернет може внести свою інформацію. Інформація акумулюється і представляється у вигляді зручних карт, і списків, забезпечуючи пошук по локалізації, категоріям об'єктів, ступеня руйнування, і етапу відновлення.

"Зібрані дані можуть допомогти уряду отримувати оновлену інформацію, і використовувати її для планування відновлення. У цьому контексті, отримана база даних буде в розпорядженні Агенції з питань відновлення Донбасу і буде активно використовуватися для поточної роботи. Додатково, база даних може використовуватися для залучення міжнародного фінансування відновлення постраждалих міст і сіл Донецької та Луганської областей", - повідомляють розробники.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні