Тест

Киянки знову перші у списку найвродливіших жінок світу. Топ-10 (Виправлен)

Такими є результати опитування "Travelers Digest's Top Ten Cities With The Most Beautiful Woman" за 2012 рік, щоправда цей пост у пятницю знову появився серед актуальних у твіттері через баги, на які почали скаржитись користувачі сервісу мкіроблогів.

Відтак і це повідомлення потрапило до актуальних. Ми дуже перепрошуємо за цю помилку - столичних красунь визнавали найкращими у цьому рейтингу у 2012 році.

Видання склало топ-10 красунь за версією 2012 року, тож нині можна подивитися на всі 10 країн, де можна знайти вродливих дівчат.

10 місце - Монреаль

Монреаль - домівка університетів, жваве місце із пульсуючим нічним життям. Краса його жінок - додатковий бонус для туристів. Ще один бонус, зазначає видання, це те, що ці жінки говорять найсексуальнішою мовою світу - французькою.

Актриса Еммануель Шрикі, Монреаль. Тут і далі фото Travelersdigest.com

9 місце - Сеул, Південна Корея

Кожному хлопцеві подобаються азіатки і це науковий факт. Пригодницький та космополітичний Сеул має одні з найкращих нічних клубів в Азії і репутацію міста чудових красунь.

Корейський гурт "Wondergirls"

8 місце - Амстердам, Нідерланди

Видання стверджує, що голландські жінки просто фантастичні, вони ліберальні і неупереджені красуні, які завжди добре проводять час. Враховуючи країну, в якій вони живуть, це не дивно, що голландські жінки так заворожують.

Мілу Верхоекс, Місс Земля Нідерланди 2007

7 місце - Тель Авів, Ізраїль

У Ізраїлі мешкають деякі дуже вродливі жінки: смагляві та зеленоокі, вони є екзотичними та привабливими. Тель-Авів є центром молодіжної культури і нічного життя Ізраїлю, так що можливо, що найкрасивіших дівчат країни, можна знайти на середземноморських пляжах міста та в його нічних клубах.

Бар Рафаелі, топ-модель з Ізраїлю

6 місце - Москва, Росія

В Росії мешкають одні із найвродливіших жінок світу, вважає видання. Воно відзначає високий зріст дівчат та блакитні очі.

Російська міс, та віце-місс 2010-го року

5 місце - Варна, Болгарія

Варна розташована на чудовому узбережжі Чорного моря, тож влітку місто стає "напхане" засмаглими красунями. Як російські та українські колеги, дівчата тут часто високого зросту та мають світлі очі.

Болгарська модель Гріджалва Пашова, фото commons.wikimedia.org

4 місце - Буенос-Айрес, Аргентина

У Буенос-Айресі мешкають найвродливіші жінки Південної Америки.

Аргентинська довгонога модель. Фото Travelersdigest.com

3 місце - Нью-Йорк, США

Нью-Йорк - місто, де є багато різних культур і національностей. Воно славиться найрізноманітнішими і навйродливішими жінками у світі.

2 місце - Стокгольм, Швеція

Вулиці Стокгольма буквально наповнені прекрасними жінками, високими та "апетитними". Чудовим є ще те, що скандинави відомі в усьому світі своєю дружелюбністю.

Шведські дівчата

1 місце - Київ, Україна

Київ, буз сумніву місто, де мешкають найвродливіші жінки світу, пише видання. "Вам навіть доведеться вщипнути себе, аби переконатися, шо настільки красиві жінки насправді можуть існувати. Вони не такі суворі, як росіянки, тож зав'язати з ними розмову значно легше", - пише видання.

Видання радить відвідати Гідропарк на Дніпрі, бо це місце - "гаряча точка, де приймають сонячні ванни українські красуні".

Міс-Україна 2008, киянка Ірина Журавська

"А для тих, хто думає, що красиві жінки "прісні", українські жінки готові спростувати цю теорію. Вони добре освічені і завжди готові поговорити про літературу чи філософію", - ствержує рейтиг.

"Українська правда. Життя"