Тест

"Я вам "Слава Україні" пригадаю": ректор полтавського університету спілкується із колегами. Відео

Імовірно, хтось із колег крадькома записав "профілактичну" розмову ректора із педколективом. Його сильно обурило, що студенти, йому, "поважній людині" викрикували "Слава Україні".

Ректор також вільно використовує слова "тупити", "увімкніть мізки", "Ірино Олександрівно, п...ц вам", "Ти чо?", "Мізками поїхали", "надбавка на х..р, нуль", "дебіл-президент" тощо.

Відповідний аудіозапис зацікавив і МОН. Зокрема, Міносвіти висловило глибоку занепокоєність у зв’язку з висловлюваннями ректора. "Слова ректора компрометують не лише його самого, але й увесь університет та систему української вищої освіти загалом", - йдеться у повідомленні відомства.

Міністерство отримує численні звернення громадян з проханням вплинути на ситуацію, що склалася в Полтавському національному технічному університеті.

"Це – не перший скандал, пов’язаний з діяльністю ректора університету, ми вважаємо, що в такій ситуації найкраще, що він може зробити для збереження доброго імені університету – добровільно написати заяву про звільнення", - повідомляє МОН.

Окрім того, МОН вже звернулось до правоохоронних органів з проханням надати відповідну правову оцінку діям та висловлюванням Онищенка В.О.

"Українська правда. Життя"