TED 2015. Незвичні місця для перегляду конференції наживо

Сьогодні у Ванкувері розпочинається наймасштабніша подія у світі технологій, освіти та дизайну – конференція TED. Серед відвідувачів – інвестори Кремнієвої долини, топ-менеджери IT компанії та впливові люди на зразок Біла Гейтса.

Що недивно, адже квиток на подію коштує $8500, а серед спікерів: розробник iPod та CEO компанії Nest – Тоні Фадел, суспільно-політична діячка Моніка Левніскі та директор програми Self-Driving Cars в Google – Кріс Урмсон.

Однак, щоб почути "ідеї, що варті поширення" не обов’язково їхати в Канаду. Достатньо завітати на TEDxLive. Це унікальний формат, що дозволяє провести онлайн трансляцію глобального TED у десятках міст по всьому світу.

Пропонуємо перелік найнеймовірніших локації, де цього тижня проходитиме показ. В Україні таким місцем є MediaHub.

1. В #MediaHub

В Києві долучитись до світової події TED 2015 можна, завітавши у #MediaHub (Київ, вул.Суворова 4/6). Відкриття простору відбулось зовсім нещодавно, та за декілька тижнів він встиг стати улюбленою локацією українських журналістів, митців та громадських діячів.

Організатори обіцяють показати 2 сесії конференції "What are we thinking?" та "Machines that learn". У перерві планується смачна здорова їжа, жива музика та інтелектуальні розваги. Початок заплановано на 17.30.

2. В лекційній залі університету

В Бельгії TEDxLive транслюватимуть в найбільшій аудиторії університету міста Гасселт. А от в місті Брісбен (Австралія) конференцію покажуть в Квінслендському Технологічному університеті. Для цього на території кампусу створять спеціальну "вуличну аудиторію"

3. У кінотеатрі

Відвідувачі TEDxJacksonvilleLive (Флорида, США) зможуть слухати геніальні ідеї та пізнавати новинки в світі технології і дизайну, жуючи попкорн. Адже подія пройде в найбільшій залі місцевого кінотеатру. Враховуючи, що це найбільш густонаселене місто штату – подія обіцяє бути грандіозною

4. У барі

Де ж як не в барі роздумувати над актуальними подіями сьогодення, - подумали організатори трансляції TEDx в Загребі (Хорватія), і запросили усіх бажаючих на площу Бана Єлачича.

Саме там розташований найвищий хмарочос столиці, на сімнадцятому поверсі якого, в барі "Максимир", і відбудеться трансляції конференції.

5. В кафе

Про їжу під час трансляції також попіклувались японці. В місті Фукуока, найбільшому на острові Кюсю, TEDxLive транслюватимуть в інноваційному кафе. Незвичність місця полягає в тому, що оплата тут відбувається не за кількість спожитої їжі, а за проведений час.

6. В медичному центрі

В США, у Штаті Техас, розташований інноваційний центр The Texas Medical Center accelerator (TMCx) – місце, де медицина зустрічається з технологіями. В цій дослідницькій установі народжуються стартами, котрі допомагають лікарнями впровадити в життя передові технології. Оскільки, на TED 2015, серед іншого, мова йтиме про адаптацію людей з вадами зору, така локація для перегляду здається дуже вдалою.

7. В готелі

Організатори китайської події TEDxNingboULive, вирішили, що подія формату TED повинна об’єднати локальну спільноту з ініціативами місцевого студентства. Ідеальним місцем для цього виявився готель університету Нінбо.

До речі, цей університет є одним з трьох філіалів університету міста Ноттінгхем (Велика Британія), що по праву називаються "альтернативою Оксфорду та Кембриджу"

Дізнатись, де ще показуватимуть TEDxLive, можна на офіційному сайті: http://www.ted.com/tedx/events

Реклама:

Головне сьогодні