Про Меркель знімуть кінодраму

— 18 березня 2015, 11:55

Кінодрама спільного виробництва з міжнародними партнерами та виконавцями з різних країн повинна вийти в кінопрокат в 2017 році.

Як повідомив Валід Накшбанді (Walid Nakschbandi), керуючий директор компанії AVE Gesellschaft für Fernsehproduktion, що спеціалізується на виробництві телевізійного контенту, якого цитує Німецька хвиля, поки ще не визначена актриса на головну роль.

Сценарій пише журналіст німецького тижневика Der Spiegel Дірк Курбьювайт, "своя людина за лаштунками німецької політики і її мудрий спостерігач".

"Він добре знає Ангелу Меркель. Я дуже радий, що сценарій погодився писати цей досвідчений автор. У пані Меркель дуже цікава біографія. У неї є шарм, і вона всесвітньо відома. Вона викликає суперечливі реакції і втручається в події. Прийшов час екранізувати її життя для публіки в усьому світі", - зазначив Накшбанді.

Дірк Курбьювайт опублікував в 2009 і 2014 році дві книги про нинішнтого канцлера Німеччини: "Ангела Меркель" і "Без альтернативи".

У фільмі Ангела Меркель буде показана, за задумом виробничої компанії, як людина і глава уряду, яка знає, як поводитися з медіа та утримати владу протягом цілого десятиліття.

"Я стежу за політичною кар'єрою Меркель вже багато років поспіль, але не втрачаю до неї інтересу, - зазначив журналіст і автор сценарію майбутнього фільму. - Вона найцікавіший політик нашого часу".

Реклама:

Головне сьогодні