Послухати "Музику гідності" прийшло близько 3 тис. осіб. Фото

— 6 квітня 2015, 16:47

Більше 3000 осіб прйшли послухати українську гідну музику.

Як повідомляють організатори, серед гостей були: півтори тисячі українських військових з Нацгвардії, СБУ, Альфа і ВСУ, добровольчих батальйонів (бійці Айдара, Правого Сектора, Донбасу, Дніпра, Львова), поранені з восьми лікарень і госпіталів, курсанти військових училищ, 300 старшокласників переселенців з східних регіонів, київських волонтерів з різних організацій і 200 волонтерів фонду "З країни в Україні" та небайдужі.

Фото надані організаторами
Тоня Матвієнко

Такі музичканти, як: Ярмак, Арсен Мірзоян, Сергій Кузін, Тоня Матвієнко, групи Nesprosta, Ot Vinta, "Крихітка", "Мандри", Нумер 482, "Телері", Zapaska, "Один в Каное", окрім свєї лірики, виконали кавер-версії героїчних пісень повстанських часів, які в подальшому будуть записані і передані на лінію фронту.

Ярмак


"Ми зібралися тут, заради тих, хто там, на війні, заради нас", - сказала зі сцени Саша Кольцова, гурт "Крихітка".

Фома з гурту "Мандри"

Крім того, в рамках фестивалю було зібрано майже 200 тис. гривень на лікування поранених і постраждалих у зоні АТО, які знаходяться в головному військовому клінічному госпіталі МОЗ України.

У подальших планах організаторів - концерт-презентація диску "Нова Варта", на який запишуть молоді команди з сучасною музичною героїкою, видання дисків з фестивалю, збір дисків українських виконавців з усієї України для ЗСУ, формування та видання друкованих збірників з акордами для АТО та збірників з нотами для шкіл.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні