Новобудови в Одесі – краще житло сьогодні®

— 4 червня 2015, 09:00

Сьогодні в усіх великих населених пунктах можна знайти квартиру в новобудові. Не виняток і місто Одеса. На даний час тут ведеться багато будівельних робіт, новобудови виростають у всіх районах міста, поступово розширюючи його межі. Не дивно, що бажаючи вигідно вкласти гроші і отримати нову житплощу в розвиненому курортному місті, люди все частіше віддають перевагу квартирам у новобудовах Одеси.

Найголовніше, на що слід звернути увагу, це репутація забудовника. Якщо компанія позитивно зарекомендувала себе і успішно склала кілька готових об'єктів, то з ними можна сміливо співпрацювати.

Насамперед, до беззаперечних пріоритетах новобудов варто віднести порівняно більш доступні ціни. По-перше, вона не вища, ніж вторичка, а часто можна знайти і більш низьку вартість. По-друге, більшість фірм пропонують вигідні умови з поетапною виплатою, при цьому вартість за квадратні метри не змінюється. Це робить новобудови єдиним доступним житлом для людей із середнім достатком. Важливо врахувати, що в будинку, який тільки будується найчастіше квадратні метри дешевше, ніж в зданому новобудові.

Купуючи квартиру в новобудовах Одеси, ви отримуєте чисту, ніким раніше не заселену житлоплощу. Тобто у вас не виникне жодних проблем з попередніми господарями.

Архітектори при проектуванні звертають уваги на різні параметри, починаючи з вибору розташування та рівня інфраструктури в місці, де буде незабаром споруджуватися новобудова, закінчуючи оформленням прибудинкової території. Новобудови мають сучасе і дуже просторне планування. І, безсумнівно, не може не радувати те, що новобудови мають нові комунікації та інженерни мережи, кодові замки в під'їздах і справно працюючи безшуми ліфти.

Позитивні сторони життя в новобудовах очевидні. І якщо ви прийняли остаточне рішення купити квартиру в новобудові в Одесі, то вам треба бути в курсі всіх будівельних робіт і споруд в місті, які вже завершені, будуються або планують зводитися. Найоптимальнішим виходом буде звернутися за допомогою до професіоналів. Авторитетним і досвідченим агентством нерухомості, яке вже довго функціонує на ринку, є АН "Прем'єр". На базі нашої компанії створені окремі філії, які займаються виключно новобудовами. Тут вам нададуть кваліфіковану допомогу, запропонують різні варіанти і допоможуть оформити документи. "Прем'єр" працює з перевіреними, надійними будівельними компаніями і є їх офіційним партнером, тому ви зможете придбати житлоплощу за цінами від забудовника. Вам залишиться лише вибрати заповітне гніздечко і насолоджуватися ним.

Новобудови Одеси - відмінний вибір і правильне рішення для купівлі першокласного житла, АН "Прем'єр" найкращий помічник у цьому.

Джерело: Агенство нерухомості Прем'єр

Реклама:

Головне сьогодні