У Франківську запрацює школа урбаністики "CANactions"

— 23 червня 2015, 18:03

Мета проекту - підготовка агентів урбаністичних змін, що здатні ініціювати та втілювати новаторські проекти розвитку реальних міських територій, працюючи в міждисциплінарних командах під кураторством провідних міжнародних експертів.

"Ми починаємо процес міждисциплінарного дослідження українських міст, пропонуючи переосмислити базові механізми планування та розвитку урбаністичних територій. Яким є сучасне місто? У чому специфіка міст України? Хто сьогодні визначає їх розвиток? Як зробити цей процес більш ефективним та відкритим? Над цими та багатьма іншими питаннями працюватимуть учасники нашої Школи в рамках Студії#1 під кураторством провідного швейцарського урбаніста Урса Томанна", - йдеться на сайті школи.

Для того, аби стати студентом школи, потрібно подати список документів, з яким можна ознайомитися тут >>>

Кращі учасники школи отримають змогу долучитися до подальшої роботи над розробкою ії розвитку міста, отримають можливість стажування за кордоном в інституціях-партнерах Школи CANactions та стануть частиною команди, що займатиметься реформуванням містопланувальної галузі в Україні.

Школа CANactions - це некомерційна міждисциплінарна платформа післядипломної освіти з урбаністики, що не має аналогів в Україні. Це міжнародний проект, орієнтований на кращий світовий досвід.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні