Львівська IT-компанія навчала військових АТО. Відео

— 26 червня 2015, 13:49

За цей час опановували веб-розробку, основи програмування, вчили англійську та працювали з психологом, повідомляє Zahid.net.

Андрій Мальків, активіст Майдану, а тепер волонтер, про ІТ-Академію, створену однією з найбільших львівських ІТ-компаній ELEKS, дізнався від друзів. Вже після п’ятого заняття, написав програмку для дітей. Зараз її тестує молодший син.

"Це є елементарна табличка множення. Працює вона дуже просто. Запускаємо програму і дитинка фактично сама собі відбирає, що їй треба множити. 9 на 4, значить вона має знати що це таке, скільки це буде і чекає, коли буде спочатку трійка, потім шістка", — пояснює учасник курсу ІТ-академії Андрій Мальків.

Михайло — боєць 51 бригади. На лікарняному ліжку пролежав п’ять місяців. Запрошення на навчання сюди отримав у львівському шпиталі. За більш як три місяці вдосконалив свою англійську.

"Базу вони мені дали і буду далі вчитися, далі розвиватися, наступний етап Pre-Intermediate", — каже Михайло Гуцаленко.

Окрім основ програмування та вивчення англійської, інтенсивна робота учасників академії була й з психологом. Щоб виховати кваліфікованих спеціалістів — трьох місяців навчання мало, розповів керівник корпоративного університету. Тому готують для чоловіків продовження.

"Ми вирішили, що ми їм будемо надавати пост-тренінгову підтримку за системою менторства. Наші експерти матимуть завдання для них на літо і у вересні ми плануємо наступну зустріч, щоби подивитися, наскільки хлопці прогресують у тій галузі, сфері, яку вони собі обрали", — розповів керівник корпоративного університету компанії ELEKS Лілія Мудрик.

Сертифікати про навчання отримали одинадцять слухачів цього курсу. Вже з вересня стартує новий набір.

Реклама:

Головне сьогодні