"Вонаждитина" чи хоче по попі? Відео з 2-річною донькою спортсмена викликало дебати в Інтернеті

— 8 червня 2015, 15:48

2-річне дівча "дало прес-конференцію" разом із татом, і повністю затьмарило спортсмена.

Відео з Райлі та її люблячим, терплячим татусем на сайті YouTube подивилися вже 2,5 мільйона разів.

Дівчинка завойовує увагу аудиторії з перших секунд. Вона голосно позіхає в татків мікрофон, заграє з публікою. Райлі розважається, як може, просить Стівена, щоби він поміг їй застібнути браслетика, ховається під штору, крутиться та намагається заволодіти мікрофоном.

Батько не виказує ані найменшого роздратування, не ігнорує малу, всміхається їй, намагаючись у цей час встигати все ж таки й відповідати на питання журналістів.

Комусь дівчинка здалася чарівною та безпосередньою, а когось відверто роздратувала її поведінка. Так зокрема проти присутності на таких заходах маленьких дітей, котрі заважають та відволікають, публічно висловився репортер спортивного каналу ESPN Брайан Віндхорст, пише Time.

Своїми думками щодо виховання дітей із виданням поділилася й мама Райлі, дружина баскетболіста та блогерка Аліша Каррі.

"Перфоменс" своєї донечки жінка назвала прекрасним. Як пояснила Аліша, мала дещо збудилася через людей та камери, але її тато був на висоті та прекрасно впорався.

"Моя донька – та, хто вона є – яскрава, бойова, сповнена життя. Я сподіваюся, вона пронесе ці якості через своє доросле життя", - зазначила жінка.

Зі слів Аліші, її чоловік щодня відвідує тренування та повністю викладається рід час матчів. А решту часу він бажає проводити зі своєю сім'єю. І в той день, коли відбувалася прес-конференція, Райлі захотіла бути зі своїм татом.

"Я вважаю, що з його боку це прекрасно, що він не запхав свої батьківські обов’язки на останнє місце лише тому, що всі на нього дивилися. Я впевнена в тому, що ми маємо дозволяти нашим дітям бути дітьми, і не боятися бути батьками, незалежно від того, хто на нас дивиться", - сказала Аліша.

"Ніколи не можна бути для своєї дитини надто зайнятим… Час, проведений із дитиною, ніколи не повинен опинятися внизу списку. В ці моменти ми закладаємо основу для тих стосунків, котрі нам хочеться мати з нашими дітьми, коли вони виростуть", - підсумувала вона.

Найбільше значення в житті має сім'я та діти, підкреслила Аліша. Коли вимикаються камери та гаснуть вогні, найбільшими, найгучнішими та найвідданішими фанатками зірки баскетболу Стівена Каррі лишаються вони – дружина та донечка.

"Ми дуже пишаємося тим, що, попри деяку критику, Райлі вдалося розділити цей досвід із її батьком та принести радість і сміх у життя та оселі багатьох людей по всьому світі", - зазначила Аліша.

До слова, скоро в маленької Райлі Каррі буде братик або сестричка.

Відео з YouTube

Реклама:

Головне сьогодні