Безкоштовні послуги для патрульної служби: кава, сендвічі, макіяж та манікюр

— 15 липня 2015, 17:04

Київські заклади із задоволенням напувають кавою новопризначених поліцейських, пропонують безкоштовний манікюр для дівчат-патрульних та вигадали навіть спеціальні стікери, які кафе може наклеїти на двері та проінформувати патрульних, що тут вони можуть безкоштовно перекусити або випити кави, або навіть зробти маіяж.

Видання Vgorode склало список столичних локацій, де поліцейські зможуть перепочити і перехопити, протягом робочого дня.

Happy Grill Bar на Сагайдачного, 6 дарує чашечку кави кожному поліцейському в будь-який час.

Бар/13 на Рейтарській, 21/13 запрошує поліцію в гості і напувати їх лимонадом або розігрівати чаєм або кавою на вибір. Крім того, там кажуть, що їм дуже подобається нрова патрульна поліція.

Нам очень нравиться наша новая Патрульна поліція України– ребята все очень стильные, инициативные и перспективные... Ну,...

Posted by Бар /13 on 9 Июль 2015 г.

Місяць безкоштовної кави для поліцейських оголошений в Druzi Cafe на Прорізній, 5 і Андріївському узвозі, 2д

От нарешті і перша подарункова кава для нашої прекрасної нової поліції)! У вас ще цілий місяць попереду - чекаємо щодня). Ваші Друзі! #druzicafeandbar #kievfood #druzicafe @kyiv_police

Posted by Druzi Cafe on 11 Июль 2015 г.

Кондитерська E'clair Little Artwork на Набережно-Луговій, 3 також оголосила місяць безкоштовної кави або чаю для патрульних. Час роботи з 12:00 до 20:00.

У кав'ярні "Розумна кава" на Володимирській, 65 безкоштовною ранковою кавою пригощатимуть кожен день до 13:00.

Ми вирішили долучитись до поліс-френдлі флешмобу і авторитетно заявляємо, що всі патрулі, що заїжджатимуть до "Розумної ...

Posted by Розумна кава on 10 Июль 2015 г.

Cпорт-бар Fight House на Верхньому Валу, 24 також підготував для поліції частування у вигляді ароматної кави.

Кав'ярня CoffeMallka на Липківського (Урицького), 38 підготувала для патрульних каву в розмірах S (175 мл) і M (250 мл) за символічну ціну - 1 гривню.

Бар "Косатка" на Великій Житомирській, 25/2 готовий напоїти поліцейських кави в будь-який час і в необмеженій кількості.

Бар DoskaBar на Хорива, 25/12 також підбадьорить чашкою кави всіх копів.

В #DoskaBar новой патрульной полиции - кофе бесплатно!#kyiv_police #kyivpolice

Posted by DoskaBar on 8 Июль 2015 г.

BAR "Плітки" на бульварі Тараса Шевченка, 36а в якості підтримки зобов'язується щодня з 11:00 до 12:00 готувати для патрульних безкоштовну каву.

"Південний берег Києва" на Трухановому острові (200 метрів вправо від Пішохідного мосту), також дарує кожному зазирнув копу чашечку кави і запрошує відпочити на шезлонгах на березі.

Кав'ярня Love cake на Антоновича, 13 до кінця літа пригощає патрульних безкоштовною кавою та печивом.

LOVE CAKEМи вирішили приєднатися до friendly- флешмобу, що присвячений нашій чудовій новій Поліції!☺☺☺Тому від сьогодн...

Posted by LOVE CAKE on 14 Июль 2015 г.

Кавовий будинок LONDON на Верхньому валу, 18 також потримав ініціативу і запрошує поліцейських на зігріваючу каву.

Coffee jazz bar на Нижньому Валу, 15 пригощають кавою всіх патрульних.

Автосалони Arma Motors і Viking Motors пригощають безкоштовною кавою поліцейських, які опиняться на Кільцевій, 18 з 8:00 до 22:00.

Поїсти та помити машину

М'ясний магазин La Bacon Lavka на Воскресенській, 14д пригощає патрульних безкоштовними бутербродами з домашньої ковбаси, баликів і печених делікатесів. Час роботи з 9:00 до 20:00.

Заради забезпечення безпеки, правопорядку в ЖК "Паркові Озера" та Дніпровського району м. Києва, а також, щоб офіцер пол...

Posted by La Bacón Lavka on 7 Июль 2015 г.

Мережа автомийок самообслуговування Car Wash Point пропонує безкоштовно мити патрульні машини за адресою вул. Салютна, 2 і Глушкова, 69. Писати сюди: [email protected].

Фестивалі і лікарі

На Фестиваль вуличної їжі, який відбудеться 18-19 липня на Арт-заводі "Платформа", вхід для нових київських поліцейських - безкоштовний. Нагадаємо, що вартість входу для відвідувачів - 40 гривень.

До кінця літа "Центр Здорового Життя" (вул. Предславинська, 29) пропонує співробітникам нової патрульної служби безкоштовну консультацію лікаря-вертебролога (лікує хребет), з корекцією. Попередній запис обов'язковий - (044) 528-16-61.

Салон краси Olga Dikaya by Branche на Златоустівській, 50 і Ломоносова, 58а пропонує дівчатам поліцейським безкоштовний макіяж і манікюр з 9:00 до 21:00.

Стікери

До речі, агенція Frontmen розробило спеціальні наліпки для закладів, де поліцейські можуть безкоштовно пригоститися кавою. На реалізацію ідеї їм знадобився всього один день.

Реклама:

Головне сьогодні