В Україні запрацювали освітні групи Google

— 17 липня 2015, 14:10

Як йдеться у офіційному блозі компанії, освітні спільноти Google (GEGs) - це об'єднання працівників сфери освіти, де вони навчаються, діляться досвідом і черпають натхнення, щоб ефективно використовувати веб-технології в навчальному процесі.

Члени спільноти є користувачами Google Apps for Education - системи безкоштовних інструментів, що надають необхідні технології для освіти, і вони прагнуть поширити використання цих хмарних сервісів у навчальних закладах України.

Окрім використання продуктів Google Apps for Education у навчально-виховному процесі, спільнота також розглядає управлінські аспекти переваг використання цих інструментів.

Освітні співтовариства Google надають майданчик для співпраці, а також обміну досвідом та ідеями щодо використання рішень Google в навчальному процесі.

Заходи спільноти проходять як в очному, так і в дистанційному режимах: онлайн викладачі обговорюють цікаві для них теми і обмінюються спостереженнями. Відбуваються також локальні семінари. На сторінці Сервіси Google у професійній діяльності вчителя члени спільноти проводять вебінари, до яких може долучитися кожен охочий.

Освітні співтовариства Google відкриті для всіх: директорів та адміністраторів шкіл, викладачів, учнів та всіх тих, хто використовує продукти Google, щоб навчати інших.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні