Молодь Луцька влаштовує побачення у масках, аби допомогти онкохворим дітям. Фото

— 20 липня 2015, 12:27

Кожен мав змогу, тримаючи маску на обличчі, познайомитись і поспілкуватись по сім хвилин із сімома представниками протилежної статі, пише Таблоїд Волині.

Усі виручені кошти організатори передали у благодійний фонд "СТОПРАК", який опікується онкохворими дітками.

Організатори Віктор Марчак та Анастасія Дородних планують влаштовувати такі заходи щомісяця, нині вже розпочали підготовку до наступного романтичного вечора, який збере за спілкуванням та чашечкою кави 10 чоловіків та жінок із категорії 30+.

"Ідей маємо дуже багато. Цікаво робити кожен раз щось інше, у нових місцях, залучати все більше людей. Маємо багато натхнення та сил, бо мета у нас у першу чергу благодійна", ‒ розповідає Анастасія Дородних.

"У організації такого дозвілля ми маємо на меті зреалізувати три ключових фактори: по-перше, благодійність, по-друге, даємо змогу людям знайомитись й знаходити один одного, по-третє, пропагуємо здоровий спосіб життя та щире спілкування ‒ на наших зустрічах немає алкоголю. Так, ми не амури, але докладаємо максимум зусиль, аби люди знаходили свої другі половинки. Організовувати такі побачення не важко, бо ми разом і робимо все разом", ‒ усміхнено додає Віктор.

Реклама:

Головне сьогодні