Тато і мама уперше бачать своє прийомне маля. Зворушливі фото

— 30 липня 2015, 16:42

"Щойно ми її побачили, ми зрозуміли, що вона – наша донечка. Якщо у вас є дитина або ви бачили процесс народження, цей момент впізнання дуже важко описати словами. Це нестримна любов до цієї людинки. Таку любов ми відчули до цього маляти. Це сила всиновлення", - поділився тато Девід.

У Девіда й Сари Олсонів із Міннесоти є двоє біологічних дітей. Пара рік готувалася до всиновлення, і коли настав час летіти до Флориди по прийомного малюка, вони запросили з собою подругу Сари, фотографа Крістін Поссер. Про це пише Today.

Її камера супроводжувала Олсонів протягом всього шляху, в аеропортах, кімнатах очікування та нарешті у лікарні, де відбулася доленосна зустріч. Поссер розмістила світлини у своєму Facebook. Вона зізнається, що не чекала, що фото стануть "вірусними" та зберуть стільки коментарів та лайків.

"Мені подобається щирість, присутня в кожному коментарі. Для жінок це така важка тема, і я рада, що ці фото змогли достукатися до багатьох людських сердець", - зазначила Крістін.

Синам Олсонів, Закарі та Леві, 6 та 3 рочки. На жаль, менший хлопчик народився зі Spina bifida – розщепленням хребта. Лікарі порадили Сарі більше не народжувати.

"Ми обоє знали, що наша сім'я ще не повна. Ми завжди хотіли трьох дітей. І щось у моєму серці лишалося незавершеним…", - сказала Сара у відео на їхньому сайті.

"Коли її (Тіллі) внесли, наші серця одразу розтанули… Зв'язок був настільки сильним – секунду потримавши її на руках, ми вже не могли уявити собі нашого життя без неї", - зізнався Девід.

Реклама:

Головне сьогодні