Ресторани лондонського аеропорту вводять у меню "щасливі страви"
— 31 липня 2015, 11:37
Для цього, він "об'єднався" із дієтологами, аби створити спеціальні страви, доповнені серотоніном ("найщасливішим гормоном" - авт.), які б підвищували настрій пасажирам, пише The Guardian.
Серед інгредієнтів, які включатимуться до "щасливих" страв, є лосось, горох, овес, тунець, банани, цитрусові, зелений час, соя та соєві продукти, шпинат та сезам. Страви у меню позначатимуться спеціальним смайликом.
За словами дієтолога Джо Траверс, люди часто не розуміють, який величезний вплив на настрій несе те, що вони їдять. "Щастя - складна річ. Але є певні продукти, які допоможуть "щасливим" хімічним речовинам у мозку", - каже вона.