Поліцейські вдяглися супергероями і спустилися з даху лікарні до маленьких пацієнтів. Фото. Відео

— 17 серпня 2015, 15:34

Малі прикипіли до вікон, адже просто з неба до них завітали Супермен, Росомаха, Людина-павук, Бетмен та інші улюблені герої коміксів та фільмів.

Спецназівці спустилися до дітей із даху лікарні. Зворушливі фото є побачити в соцмережах Поліцейського департаменту Аврори та дитячої лікарні, пише Today.

Поліцейські роблять таке вже вдруге, розповіла представниця департаменту. Торік один із маленьких пацієнтів записав зустріч із супергероями у свій список речей, які він хотів би здійснити, перш ніж помре. Спецназівці планують зробити таку акцію щорічною.

"Нашим хлопцям це страшенно сподобалося. Це інше застосування їхніх умінь, і те, що вони викликають усмішки на личках цих дітей, для них дуже багато означає", - зазначила представниця поліції.

Hey, Look Outside -- It's a Superhero!

Nothing brightens up a day in the hospital like superheroes out your window. Batman, Robin, Spider-Man, Captain America and Wolverine rappelled from our rooftop to surprise patients yesterday!Thanks to our Aurora Police Department SWAT team for being the community heroes behind the masks.

Posted by Children’s Hospital Colorado on 13 августа 2015 г.

В Україні також відбулася подібна акція на початку літа. Тоді до столичного ОХМАТДИТУ також спустилися супергерої, аби розважити хворих діток.

Фото та відео з Facebook і Twitter

Реклама:

Головне сьогодні