Бути чесним, іти крок за кроком: як здійснити значущі зміни у своєму житті

— 23 серпня 2015, 15:04

Але життя коротке, і часу, який спливає, уже не повернеш. Кожен момент безцінний, і його треба прожити сповна.

Сайт The Huffington Post наводить кілька порад, як допомогти собі змінити своє життя на краще.

Почніть із внутрішньої роботи. Реальні життєві зміни починаються всередині кожного з нас. Є труднощі та особисті забобони, які треба здолати щоби рухатися вперед. Подумайте над тим, хто ви та не хочете бути. Поговоріть із тим голосочком у вашій голові, котрий тривожно лунає, як ви робите крок за зону комфорту.

Будьте чесні з собою. Брехати дуже просто – надто самому собі. Справжні зміни починаються з чесності щодо речей, які стримували вас у минулому, і які лякають вас у майбутньому. На шляху будуть невдачі, і чесність допоможе не ховатися від них.

Сконцентруйтеся на одному кроці. Можна занепасти духом, якщо думати одразу про все, що треба зробити для того, щоби відбулася значуща зміна в житті. Схуднути на 20 кілограмів, піти з ненависної роботи – розкладіть свою велику мету на маленькі, здійсненні етапи, над якими працюватимете щодня.

Формуйте звички. Стиль життя складається зі звичок, а не зі швидких перемог. Зміни, які ви хочете привнести, мають стати частиною повсякдення.

Будьте відповідальні. Від того, чи має людина підтримку, може залежати, доб’ється вона успіху або програє. Як би не хотілося здійснити це самотужки, дуже важливо, щоби поруч був той, хто казатиме правду або триматиме вас за руку, коли ви спіткнетеся. Але важливо лишатися відповідальним за своє життя, а не шукати собі виправдань.

Реклама:

Головне сьогодні