Сучасні технології взаємодії зі школярами й батьками: директор столичної школи завів їй акаунти у соцмережах

— 14 вересня 2015, 15:09

Як пише Watcher.com.ua, Сергій залишив у відкритому доступі – на дошці оголошень школи свій приватний мейл та скайп – щоб при потребі батьки могли поставити йому питання чи уточнити моменти, які їм не зрозумілі.

При цьому Сергій обіцяє, що незабаром дасть можливість наповнювати шкільні акаунти й самим школярам. Правда, на початку з премодерацією – щоб помилки не виставляли – пояснює Сергій, – а потім повний доступ за репутацією.

Щодо закидів створення представництва школи й у російській соцмережі ВКонтакте, Горбачов пояснює, що й самому не дуже це подобається, але "світ не такий ідеальний, як хотілося б бачити, і я маю бути там, де наші діти, більшість з них зараз у ВКонтакте. А у Facebook можна тільки з 13 років".

В акаунтах розміщується інформація, яка може бути цікавою як для учнів, так і батьків. Наприклад, фінансовий звіт про надходження та використання благодійних внесків батьків на підтримку освітньої діяльності школи протягом минулого.

Сергій Горбачов довгий час працював в медіа, був лектором програм нових медіа в "Інтерньюз-Україна", директором інформаційного центру газети "КоммерсантЪ-Украина". Хоча до медіароботи, в 90-х, мав майже 15-річний досвід в освіті.

ВІДЕО ДНЯ

Загальношкільна батьківська рада попросила оприлюднити звіт про надходження та використання благодійних внесків батьків ...

Posted by Спеціалізована школа 148 ім. Івана Багряного м. Києва on Wednesday, September 9, 2015
Реклама:

Головне сьогодні