Компанія Бофон запускає Мережу Якісних Послуг “Бофон Рекомендує”®

— 23 вересня 2015, 09:00

Відзнака Якості "Бофон Рекомендує".

Мережа буде працювати за головним принципом компанії Бофон: "Свій до Свого по Своє". До мережі приєдналися компанії, які отримали Відзнаку Якості "Бофон Рекомендує". та суворо дотримуються Декларації Надання Якісних Послуг та Поваги до Клієнта, яка була спеціально розроблена експертами. Зареєстровані користувачі порталу bofon.com.ua, які є власниками бонусних карток Бофон, будуть користуватися у Мережі спеціальними привілеями. Вони, окрім того, що зможуть отримувати найякісніші послуги та купувати найкращі товари зі знижками, ще й отримуватимуть ексклюзивні знижки, кеш-бек на рахунок або додаткові бонуси.

"Мережа Якісних Послуг "Бофон Рекомендує" - це продовження розпочатої нашою командою справи по створенню містка між споживачем та найкращими українськими компаніями. Все дуже просто: наші користувачі отримають якісні послуги та додаткові переваги, тобто знижки та бонуси, а компанії-партнери - нових лояльних клієнтів. Метою Бофону є допомогти українському споживачеві не тільки заощадити, а й отримати якісні послуги та товари, що дуже актуально на сьогоднішній день", - говорить Іван Ільченко, директор компанії "Бофон".

Щоб скористатися перевагами Мережі Якісних Послуг "Бофон Рекомендує", потрібно зареєструватися на сайті bofon.com.ua та отримати бонусну картку. За кожну покупку із карткою, її власники будуть отримувати кеш-бек, який потім зможуть витрачати на знижковому сайті "Бофон".

Компанія "Бофон. Свій до свого по своє" запрошує українські компанії приєднатися до Мережі Якісних Послуг.

Нагадаємо, що знижковий портал bofon.com.ua є першим україномовним порталом, де користувачі можуть придбати сертифікати на різноманітні послуги провідних салонів краси, стоматологічних клінік, замовити доставку їжі, відвідати майстер-класи та подорожувати зі знижками до 90%.

Реклама:

Головне сьогодні