Чому у ЖК "Львівський" кращі квартири Києво-Святошинського району?®

— 29 вересня 2015, 09:00

Цей экологічний край став дуже популярним серед Киян завдяки новобудовам ЖК "Львівський". тому що, багато хто обрав квартиру в цьому жк розуміють, що це принципово новий класс житла для сучасних і активних людей. Будинки комплексу відрізняються сучасним дизайном та якістю. Різноманіття то вибір - просто вражає. При забудові цієї місцевості були задіяні кращі архітектори й конструктори, дизайнери і будівельники. Забудовник може пишатися плодом своїх праць, оскільки фахівці дають цьому району високі оцінки за всіма параметрами. Якщо Ви не хочете переплачувати за дорогу квартиру в Києві, жити в кращих заміських умовах, з комфортом і затишком за Києвом, то ЖК "Львівський" це те, що Вам потрібно.

ЖК "Львівський"

Забудовник пропонує квартири підвищеного комфорту, з великим вибором планувань. Ціна квартир в ЖК "Львівський" залежить від кількості кімнат і квадратних метрів. Порівняно з Києвом, де не завжди вистачає чистого повітря, охайних дворів і під'їздів, вартість квартир починається від 11 800 грн за квадратний метр. На території нашого житлового комплексу Ви знайдете все, що необхідно для життя вільного, активного людини. Тут Ви зможете отримати не тільки комфортне житло але й чудово відпочити. У вас ніколи не виникне проблем з транспортом. Живучи в цьому районі, ви зможете користуватися абсолютно будь-яким видом транспорту, ця перевага робить Києво-Святошинський район одним з найбільш перспективних приміських районів Києва. Ще одним великим плюсом є те, що Петропавлівська борщагівка знаходиться неподалік від основних доріг столиці, в будь-який час ви успішно зможете дістатися до центру міста, щоб вирішувати важливі справи.

Жити в новій квартирі у ЖК "Львівський" - значить взяти від життя сповна, насолоджуватися усіма зручностями і комфортом. Тут Вам завжди допоможуть обрати відповідне житло, на любий смак. Ви завжди можете зв'язатися з фахівцями відділу продажів, які проконсультують Вас з питань купвлі або перегляду квартир. Тут завжди раді бачити вас щоб покращити ставлення до пошуку і вибору нового житла.

Всі співробітники, які брали участь у забудові ЖК "Львівський", мають найвищу кваліфікацію і можуть претендувати на вищі оцінки. Чекаємо на Вас у нашому житловому комплексі.

Реклама:

Головне сьогодні