Водій маршрутки відмовився перевозити учасника АТО та прогнав його геть

— 8 вересня 2015, 10:04

Про це у facebook повідомила журналіст Ольга Сніцарчук.

"Сьогодні (7 вересня), коло 7-ої години ранку водій маршрутки номер 220 запропонував Віталію Шевченку (командир відділення другого батальйону 95-ої аеромобільної бригади, позивний Кузнєц) вийти геть, бо, бачте, пільговиків везти він не хоче", - обурилася Сніцарчук.

Журналіст додала, що Шевченко, який є бійцем-добровольцем АТО з перших її днів, опинився у Києві, бо їхав з поминок друга.

"У Києві, де мав би перепочити від того всього, гасив "мітінгарів" під ВР 31 серпня, попри те, що саме їхав з поминок друга і заїхав під ВР на прохання колег, які побачили, що під ВР стає надто гаряче", - написала Сніцарчук.

Вона відзначила, що для Шевченка це вже другий подібний випадок.

"Перший раз така ж історія трапилася за цим же маршрутом давніше – маршрутка номер 220, номер – АА 0913. Там водійська пика ще й заявила десантнику: "а я тєбя в то ато нє посилал". Віталій зняв відео – і морди, і номер автобуса записав. Але не скористався. Сьогодні зранку трапився другий такий випадок", - написала Сніцарчук.

Вона виклала фото водія, який висадив учасника АТО першого разу.

"На фото: водій номер 1 з держномером маршрутки АА 0913. Водія номер 2 нехай знайде доля", - написала Сніцарчук.

Зараз буду гучно лаятися. Як ви ставитеся до того, що водії маршруток дозволяють собі висаджувати з маршруток учасників...

Posted by Olha Snitsarchuk on 7 сентября 2015 г.

Журналіст також додала, що ніхто з пасажирів маршрутки жодним чином на таку поведінку водія не відреагував. Як повідомив "Українській правд. Київ" депутат Київради Андрій Странніков, учаники АТО мають право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті.

"У громадському транспорті мають право на проїзд. Це закріплено спеціальним рішенням Київради. А громадський транспорт – це все, крім таксі. Але маршрутки – вони мають обмежену кількість місць, яку вони надають для пільговиків. І часто заявляють, що місце пільговика вже зайняте", - сказав Странніков. Він пообіцяв звернутися до "Київпастрансу", щоб вирішити це питання.

"Українська правда. Київ" звернулася по коментар до КП "Київпастранс", якому належить маршрут №220, однак поки його не отримала.

Українська правда. Київ

Реклама:

Головне сьогодні