Тест

Українським телеканалам… бути чи не бути? Ось у чому питання!

Як би не розвивалися технології та доступ до усіляких розваг у мережі Інтернет, український споживач все ще тяжіє до перегляду старого-доброго телебачення. На жаль, так вже склалося, що більшість дійсно рейтингових телеканалів та програм вироблялися нашим східним сусідом. З огляду на події останніх років ці джерела телемовлення успішно перекрили, і що ж залишилося українському глядачеві?

Компанія IRS Group провела в серпні 2015 дослідження про реакцію населення на заборону трансляції на території України каналів російського виробництва. Висновок виявився невтішним: 56% опитаних не підтримують повну заборону російського ТБ контенту, а 21% з них спробують знайти російський контент. Патріотично налаштовані українці конче потребують альтернативи! У якості заміни забороненим каналам наші співвітчизники обирають іноземні канали (виробництва Європи, США) (28%) або нові українські канали (25%).

З ростом самосвідомості в Україні розпочався й ріст виробництва власних товарів та послуг. І сфера телебачення не стала винятком. Нещодавно компанією ВОЛЯ спільно з FilmUA Group був запущений новий канал, що транслює виключно український контент – FilmUADrama. Його цільова аудиторія – жіноча. Програму складає 100% український контент – серіали, фільми та авторські передачі. Окрім високої якості трансляції до переваг каналу можна додати і повну відсутність на ньому реклами. Канал FilmUADrama можна буде переглянути у преміальному пакеті ВОЛЯ CINE + VIP.

На думку Ади Роговцевої, канал FilmUADrama відкриє нові імена українських акторів

Юрій СЕМЕНЮК