Одна з найбільших краудфандингових платформ США збирає гроші на українських вчителів

— 27 жовтня 2015, 17:09

"Кілька місяців тому ми організували навчання за програмою "Pro.Skills" для українських педагогів. Разом із 25 учасниками, шкільними вчителями, ми говорили про проблеми та систему освіти у 21-ому столітті, обговорювали бачення вчителя нового покоління, закликали їх розвивати свої навички та будувати співтовариство, засноване на довірі та підтримці", - йдеться на сайті.

Як результат програми - вчителі реалізували проекти у своїх школах, аби використати на практиці отримані знання та інтерактивні підходи до викладання.

"Цей досвід мав позитивний вплив на більше ніж 250 студентів, які насолоджувалися процесом навчання і відчували на собі пильну увагу викладача", - розповідають на платформі.

Кошти на платформі збирають, аби залучити до програми більше вчителів (10 тис. за три роки) та розширити їхні права та можливості. Крім того, у планах - створення нової навчальної програми, професійне зростання 100 викладачів та поява різноманітного контенту, який підвищить обізнаність про освітні тенденції, методи, підходи та інструменти;

"Українські вчителі часто недооцінюються. Середній вчитель заробляє 90 доларів США на місяць. Вони перевантажені бюрократичною паперовою роботою (витрачають до 20 годин на тиждень, щоб заповнити купу документів), а також проводять уроки для класу з 30-ти студентів по 6-7 годин на день", - пояснюють засновники.

"Ці жорсткі умови обмежують час і енергію, яку можна було б використати щоб дізнатися про інновації, займатися з учнями під час позашкільних заходів і, крім того, щоб наздогнати інших у нашому мінливому світі", - пояснюють своє бажання допомогти активісти.

"Українська правда. Життя"

--PROMOTED---

Рулонные шторы с каждым годом становятся все более популярны. Рулонные шторы показали себя как удобное и практическое изделие. Компания "Лонга Комфорт" предлагает несколько видов систем рулонных штор: открытые, миникассетные и кассетные, с автоматикой и без. Более подробно можно узнать на сайте компании.

Реклама:

Головне сьогодні