Професіонали з компанії «ТехноПрестіж» представили модні дизайнерські рішення на ринку кондиціонування ®

— 10 листопада 2015, 15:01

Кондиціонер-картина, мабуть, вже став своєрідним мейнстрімом, його можна побачити практично в кожному офісі або квартирі. Такий кондиціонер підходить для тих, кому естетичне задоволення понад усе. Але і потужністю він не поступається звичайному кондиціонеру. На такий кондиціонер можна поміщати будь-яке зображення, але ціна, звичайно, від цього значно підвищиться.

Ще одним дизайнерським рішенням є установка спеціальних панелей. Малюнок на скляній поверхні можна зробити за ескізом замовника. Деякі дизайнери пропонують перетворити кондиціонер в акваріум з плаваючими рибками, і тоді він може стати центром інтер'єрної композиції.

Також пропонують кондиціонери у формі літаючих тарілок, автомобілів, а в Канаді продають кондиціонери, зроблені у вигляді кленового листа, припорошеного снігом. Виробники не встигають за попитом і такі кондиціонери, що стали національним символом, знайти важко, бо вони розкуповуються в лічені години.

Ще одним технологічним ноу-хау став кондиціонер, який оснащений відео- і аудіо проекторами. З їх допомогою кондиціонер перетворює вашу стелю в зоряне небо або морське узбережжя, супроводжується все це звуками нічної природи, або шумом морського прибою. У разі, якщо вам набридли всі ці ефекти, Water Wave може працювати, як звичайний кондиціонер.

Також на ринку представлені кондиціонери у вигляді горщиків з квітами, які дуже гарно виглядають на підвіконні або на журнальному столику. Працюють вони при підключенні до звичайної електророзеткі.

Для зручності деякі компанії розробили кондиціонери з голосовим управлінням. Також увазі споживачів представлені моделі з можливістю з'єднання зі смартфонами і електронними браслетами і годинниками. А з використанням спеціального підсвічування, кондиціонери можуть виконувати ще й функцію світильника або нічника. А про безліч додаткових опцій, таких як очищення повітря, контроль вологості або насичення корисними іонами і говорити не варто.

Але тут, безумовно, варто відзначити, що і ціни на дані моделі значно перевищують середньостатистичні. Так, найпростіша і не особливо потужна дизайнерська модель коштує від 600 доларів. Що стосується найдорожчих моделей, то тут обмежень немає: адже раптом вам знадобиться інкрустація каменями Сваровскі, або золоте покриття.

Не варто засмучуватися і тим, хто не готовий викласти за кондиціонер величезну суму грошей. Якщо ви хочете щоб ваш кондиціонер ідеально вписувався в інтер'єр і при цьому не коштував шалених грошей, зверніть увагу на кондиціонери, представлені компанією вироби, які підійдуть саме вам. "ТехноПрестіж". Тут ви зможете знайти найрізноманітніші вироби, які підійдуть саме вам.

Реклама:

Головне сьогодні