Найкращі інноваційні українські школи за рейтингом Microsoft

— 27 листопада 2015, 11:16

Ці списки щороку складає глобальна програма розвитку освіти Microsoft.

Вчителі та представники навчальних закладів, які увійшли до цього переліку, отримали сертифікати відзнаки у Міністерстві освіти і науки України.

Цього року до списку найпрогресивніших учителів Міжнародної глобальної програми розвитку освіти Microsoft увійшла рекордна кількість українців – 44, а до списку найкращих шкіл – 7 українських навчальних закладів.

До рейтингу кращих закладів, що застосовують інформаційні технології увійшли школи:

Креативна міжнародна дитяча школа (Київ),
Новопечерська школа (Київ),
Britannica School (Київ),
Заліщицька державна гімназія (м. Заліщики Тернопільської області),
Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій,
Ліко-школа (Київ) та приватна школа "Європейський колегіум" (Київ).

Серед викладачів-новаторів найбільше представників Новопечерської школи – 5 вчителів та Дніпропетровського ліцею інформаційних технологій – 4 вчителя.

"Нашою основною задачею є виховування тих вчителів, які не пов’язані з IT-технологіями. Це люди, які кожного дня навчають наших дітей, навчають їх гуманітарним та природничим наукам і використовують технології задля реалізації свого потенціалу", - каже керівник програми "Партнерство в навчанні" компанії "Майкрософт Україна" Роман Рудюк.

До списків найбільш інноваційних шкіл Showcase Schools номінуються заклади, які активно використовують мобільні та хмарні технології в навчальному процесі.

А до списку педагогів Innovative Expert Educators – вчителі, які застосовують нові методи навчання та активно використовують новітні технології в роботі з учнями.

Ініціативи Microsoft мають на меті вдосконалювати навчання за допомогою технологій.

За матеріалами прес-служби Міносвіти та компанії Microsoft.

Реклама:

Головне сьогодні