Ідеї для подарунків на Новий Рік

PROMOTED

Наближаються святкові дні і все частіше виникає вічне запитання: "Що подарувати близьким?"

Якщо нема ідей, то натхнення можна почерпнути в інтернеті. Щоб не обдивлятись багато інтернет-магазинів, можна зайти на один ресурс і ознайомитись там з асортиментом і цінами. Наприклад, на сайті aukro.ua свої товари розміщають десятки тисяч продавців.

Яким би не був ваш бюджет, а все-таки завжди приємніше відхопити щось зі знижкою. Тому пошук ідей можна розпочати на aukro.ua з розділу "Покупки+". Там знаходяться товари з хорошими знижками від надійних продавців.

Універсальні подарунки

Новорічні свята у всіх асоціюються з домашнім теплом і затишком. Відповідно актуальним подарунком будуть теплі речі, які показують турботу про близьких і рідних. Це може бути шарф чи светрик.

Популярні подарунки - аксесуари для гаджетів, наприклад, навушники, рукавиці для сенсорних екранів чи Power bank.

Також важливо враховувати захоплення того, кому адресується подарунок. Якщо людина збирає монети, марки чи старовинні речі, то вибір значно спрощується.

Подарунки мамі

Споконвіків жінка вважається берегинею домашнього вогнища. Будь-яка мама зрадіє певному домашньому начинню. Хорошим подарунком може стати оригінальна форма для випічки, набір для рукоділля чи нова рослинка. Також можна полегшити виконання хатніх обов’язків, подарувавши мамі побутову техніку. При цьому не варто забувати, що вона насамперед жінка і не відмовиться від парфумів, косметики, прикрас.

Подарунки тату

Чоловіки у більшості своїй полюбляють практичні подарунки. Щоб зробити актуальний подарунок тату, задумайтесь, як він проводить свій день. Якщо він увесь час за кермом, то можна підібрати корисний аксесуар для авто. Наприклад, автомобільний пилосос, липкий килимок для дрібниць, підставка-тримач для мобільного чи навігатора, термочашка. Якщо тато веде активний спосіб життя, можна подарувати спортивний інвентар, щось необхідне для походу чи рибалки.

Подарунки брату

Якщо ваш брат ще маленький, то найкращий подарунок – іграшка. Зараз є дуже багато розвиваючих ігор: багатофункціональні руль-машини, сортери, музичні інструменти та книги. Останнім часом хлопці різного віку захоплюються іграшками на радіоуправлінні, зокрема, старших часто цікавлять квадрокоптери.

Також хорошим даром стане певний спортінвентар, рюкзак чи ліхтарик для походу.

Якщо ваш брат проводить багато часу за комп’ютером, то хорошим подарунком стане мишка, килимок для мишки чи навушники.

Подарунки сестрі

Якщо ваша сестричка ще маленька, то їй обов’язково в якості подарунка сподобається іграшка. Зараз є інтерактивні ігри, розвиваючі килими, ляльки, сюжетно-рольові ігри, пазли, настольні ігри, набори для творчості тощо.

Більшість дівчат зрадіє від нового модного аксесуару та косметики. Засоби по догляду за лицем, волоссям, нігтями, а також прикраси, дзеркальце чи сумочка теж будуть доречними.

Проявити себе дівчині дозволять новий гаджет або аксесуари, наприклад оригінальний футляр чи бампер на телефон.

Подарунки друзям

Друзям зазвичай хочеться дарувати оригінальні подарунки. Такими можуть стати корисні дрібнички: головоломки, брелок для пошуку ключів, магнітна дошка для записок на холодильник, настінна скретч-карта світу, подушка з цікавим написом.

Як купувати на aukro.ua

Зрештою, який би подарунок ви не обрали, його можна купити різними способами. На сторінці зі списком товарів можна обрати тип пропозиції "купить сейчас" або "аукционы".

Звичайно, простіше моментально купити по фіксованій ціні. Але взяти участь в аукціоні цікавіше і часто значно вигідніше. Можна скористатися автоматичним підвищенням ставки, одразу вказавши максимальну суму, яку готові віддати за цей лот. І система буде перебивати ставки інших учасників з мінімальним кроком, доки не досягне вашого максимуму.

Можна включити нагадування на e-mail за деякий час до завершення аукціону. Тоді в останній момент ви зможете трішки підвищити ставку і все-таки виграти бажаний лот.

Бажаємо вдалих покупок і несподіваних подарунків на Новий Рік!

Реклама:

Головне сьогодні