Новинки від BOSE вже можна придбати в магазині Портатив ®

— 28 грудня 2015, 19:00

SoundLink around-ear wireless headphones II — інноваційний представник класу бездротових аксесуарів.

Модель являє собою краще рішення серед усіх наявних бездротових навушників. Вона забезпечує чіткий та глибокий звук незалежно від рівня гучності. Якісна гарнітура легко під'єднується до будь-якого смартфону і дозволяє максимально швидко відповідати на дзвінки. Пристрій комплектується мікрофоном з високою чутливістю, виконаним на базі HD Voice з адаптивним регулюванням звуку, що гарантує чіткість розмови навіть у шумному місці або у вітряну погоду.

SoundLink around-ear wireless headphones II оснащені літій-іонним акумулятором вбудованого типу, який забезпечує до 15 годин відтворення музики без перерв на заряджання.

Поєднання активного еквалайзера і технології TriPort гарантує приголомшливе звучання, яке не часто зустрічається у класі бездротових навушників. Виготовлено пристрій з міцних і при цьому легких матеріалів. Поворотні чашки і регульоване узголів'я гарантують зручну посадку, а м'які амбушюри ідеально прилягають до вух, відмінно ізолюючи від зовнішнього шуму.

SoundTrue Ultra — унікальні навушники-вкладиші нового покоління

Компактні навушники-вкладиші від Bose неймовірно легкі, що робить їх максимально зручними в експлуатації. Незважаючи на свій невеликий розмір, вони здатні з легкістю відтворювати чудовий звук в широкому діапазоні частот.

Конструкція навушників дозволяє зануритися в музику, не відволікаючись на зовнішні шуми. Цього вдалося досягти завдяки герметичності м'яких силіконових насадок StayHear® Ultra.

SoundTrue Ultra створені для активних людей. Водовідштовхувальний корпус і потто роблять пристрій ще більш довговічним і зносостійким. Т-подібна конструкція дроти позбавляє від шурхіт під час руху, які часто зустрічаються у навушників-вкладишів.

Обидві моделі вже доступні для покупки в магазині portativ.ua з доставкою по Україні. Високоякісні навушники-вкладиші SoundTrue Ultra можна придбати за ціною 4455 гривень, а купити bluetooth гарнітуру в Києві SoundLink around-ear wireless headphones II Black — за 8370 гривень.

Реклама:

Головне сьогодні