Google дозволить зазирнути в одеські дворики. Фото

— 3 грудня 2015, 10:33

"Кожен може прогулятися по невідомим широкому загалу одеським дворикам і насолодитися атмосферою міста. Більше 30 двориків в центральній частині міста і цікаві факти про них відображені на сайті", - повідомляють засновники.

[L]Студенти та молодь Одеси активно включилися в цей проект - вони взяли участь у квесті, під час якого робили фотосфери цікавих двориків Одеси та додавали їх на Google Карти. Результатом став окремий шар на Google Картах, де на фотосфери деяких двориків можна навіть почути звуки, характерні для даного місця.

Одеська область є надзвичайно привабливою для туристів, але її маленькі курортні міста були недостатньо добре промальовані на Картах. Спільноти Google Картограф і Панорам вже почали роботу з нанесення на Google Карти об'єктів соціального, туристичного та громадського значення: готелів, баз відпочинку, пам'ятників, шкіл, лікарень, бібліотек і т. д. Завдяки цим зусиллям тепер можна здійснити віртуальну подорож по таким цікавим місцям Одеській області, як Білгород-Дністровський і Затока.

Засновники проекту обіцяють що це лише початок і попереду ще багато цікавих місць.

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні