Батьків школярів запрошують 30 престижних навчальних закладів світу. 29-30 січня – Київ, 31 січня - Одеса

З 29 по 31 січня у Києві та Одесі відбудеться захід за участі 30 рейтингових приватних шкіл, коледжів та вишів Великої Британії, Швейцарії, Канади, США. Мета заходу — допомогти українцям обрати для своїх дітей найкращі варіанти освітніх програм за кордоном.

Виставка "ОСВІТНІЙ WEEKEND. Приватні школи за кордоном" відбудеться 29-30 січня у столичному івент-просторі DEC place (булв. Лесі Українки, 23б) і 31 січня в Одесі у готелі "Брістоль" (вул. Пушкінська, 15). Вхід безкоштовний, необхідна попередня реєстрація на сайті організатора — міжнародної освітньої агенції DEC education. Ця спеціалізована виставка присвячена програмам престижної середньої освіти та підготовки до вступу у виші за кордоном на 2016 і 2017 роки.

Українці продовжують цікавитися середньою та вищою освітою у різних країнах світу, намагаються забезпечити дітям можливості вивчати іноземні мови і відвідувати Європу, США, Канаду. Водночас закордонні навчальні заклади чекають на учнів і студентів з України та пропонують спеціальні умови.

"Ми запрошуємо на ОСВІТНІЙ WEEKEND батьків, які прагнуть дати своїм дітям престижну західну освіту та готові інвестувати у їхнє майбутнє", — говорить директор агенції DEC education Наталія Тарченко. Європейський та американський підходи до навчання максимально розкривають потенціал школярів і студентів, забезпечують акутальні знання і розвивають необхідні для сучасних умов навички, які українська молодь зможе застосовувати у майбутньому для розбудови європейської держави та впровадження високих стандартів життя", - додає Наталія.

З якого віку варто відпускати дітей на навчання за кордон? Як до цього готуватися? З чого починати підготовку до середньої та вищої освіти в інших країнах? Який обсяг інвестицій? У якій школі підлітку буде найбільш комфортно? Відповіді на ці та інші запитання допоможуть знайти експерти агенції DEC education, які консультуватимуть гостів події протягом трьох днів.

У рамках виставки в п’ятницю у Києві відбудуться відкриті круглі столи, присвячені навчанню в Великій Британії, США та Канаді, а також Швейцарії. Доповідатимуть на круглих столах представники навчальних закладів цих країн. До участі запрошуються батькі, які цікавляться здобуттям закордонної освіти для дітей, студенти та журналісти.

Для зустрічі з батьками українських школярів приїдуть представники всесвітньо відомих приватних шкіл та колледжів: Box Hill School (Великобританія), Braemar College (Канада), IMG Academy (США), Institut auf dem Rosenberg (Швейцария), Nord Anglia Education (США), Brook House College (Великобританія), Dollar Academy (Великобританія), Cardiff Sixth Form College (Великобританія) та інших навчальних закладів. Окрім програм середньої освіти, на заході будуть представлені найкращі пропозиції програм підготовки до вступу у престижні виші різних країн світу, а також можна буде дізнатися інформацію про канікулярні програми за кордоном на сезон 2016 року.

Додаткова інформація за телефоном агенції DEC education: (044) 390-76-24.

Реєстрація на сайті DEC education за посиланням.

Реклама:

Головне сьогодні