В Іспанії тореадор вийшов на поєдинок, тримаючи на руках 5-місячну доньку. Фото

— 27 січня 2016, 13:50

Мулетою Рівера вимахував не перед розлюченим биком, а перед телицею, котрі зазвичай є набагато менш агресивними за самців, але ця світлина обурила дуже багатьох. І так само багато хто побачив у фото данину традиції, адже тореадори з давніх-давен посвячували дітей у свою професію з раннього дитинства.

У своєму Instagram Франсіско виклав фото себе з Кармен та ще одну, стару світлину, на якій, вочевидь, він сам сидить на плечах у свого батька-тореадора.

Про це пише El País.

"Дебют Кармен, вона – п’яте покоління торерос у нашій родині. Мій дід брав участь у кориді разом із моїм батьком. Мій батько робив так зі мною, а я – з моїми доньками, з Каетаною, а тепер із Кармен", - написав він, поставивши тег "гордість крові".

"Історія повторюється. Хай живе найкраща спадщина, почуття, чистота, гордість", - додав Франсіско.

Se repite la historia . Viva la mejor herencia , el sentimiento , la pureza , honor .

Фото опубликовано Francisco Rivera (@f.r.paquirri) Янв 24 2016 в 3:25 PST

На думку захисників Рівери, батько-тореадор, як ніхто інший, знає, яку небезпеку несуть у собі бики та корови, та вміє з ними поводитися. Саме він несе повну відповідальність за свою дитину і може якнайкраще захистити її.

Тим часом у мережі навіть розпочався такий собі флешмоб – на підтримку Рівери його колеги взялися постити аналогічні фото з дітьми.

"У чому проблема, якщо ми навчаємо наших дітей професії, яку любимо, і яка сповнена відваги?", - написав один із тореадорів.

"Ініціацію" маленької Кармен порівнюють із раннім посвяченням у професію дітей-гімнастів тощо.

Ті ж, кого ця світлина жахає, бачать іншу аналогію – відоме фото, на якому поп-король Майкл Джексон демонструє своє дитя публіці з балкону та ледь не впускає з рук. Не в захваті від вчинка Рівери й тваринозахисники: на їхню думку, крихітна Кармен з пелюшок навчається кривдити тварин.

Служба захисту дітей Андалусії вже взялася розслідувати цей інцидент.

Як пише The Guardian, дідусь Кармен, відомий тореро Франсіско Рівера Перес загинув у віці 36 років, отримавши смертельний удар рогами. Тато дівчинки опинився на крок від смерті торік, коли бик поранив його у живіт. Лікарям вдалося його врятувати.

Реклама:

Головне сьогодні