Ukrainian Wood Fashion-2015: майстри продемонстрували справжній клас! ®

— 10 лютого 2016, 11:25

Одним з генеральних спонсорів конкурсу стала компанія Porte’s — відомий представник українських та зарубіжних виробників дверей. На думку компанії Porte’s, двері від українських дизайнерів заслуговують на промислове визнання, але реалізації творчих задумів потрібно допомогти стартувати.

В рамках традиційного конкурсного туру відбулося чотири авторських майстер-класи, метою яких був обмін творчими думками та досвідом вітчизняних фахівців, зайнятих у сегменті інтер’єрного дизайну.

Про головні принципи успіху справи розповів відомий дизайнер, виробник дверей, переможець конкурсу Ukrainian Wood Fashion 2014 Юрій Цегла. Про сучасні тренди у дизайні 2016-2019 років розповіла відома дизайнерка Настася АМАІ. Дизайнерка, провідний викладач Європейської Школи Дизайну Анастасія Заїка, поділилася думками щодо ролі предметного дизайну у формуванні стилю.

Також учасники конкурсу дізнались про юридичні аспекти захисту інтелектуальних продуктів на майстер-класі юриста Наталії Мещерякової.

На думку компанії Porte’s, практичний обмін досвідом — це не лише традиційний ефект подібних заходів. Цілком ймовірно, що в ході творчого діалогу відбулося зародження нового прошарку бізнес-еліти, котра виведе вітчизняний предметний дизайн на світовий рівень сприйняття.

Двері переможців конкурсу очікує масове виробництво на базі Porte’s та Domberg.

Реклама:

Головне сьогодні