ЖК "Олімпійське містечко": Нік Вуйчич провів виступ у Києві ®

— 11 квітня 2016, 11:15

В українській столиці відомого вихідця з Австралії підтримала паралімпійська чемпіонка Світлана Трифонова. Перед заходом вони спільно відвідали військовий госпіталь та взяли участь в прес-конференції, в ході якої розповіли про докладніше про виступ і проблеми людей з обмеженими можливостями.

Нік Вуйчич, який і сам належить до їх числа, поділився з киянами власними мотиваційними ідеями. Він також подарував слухачам "обійми серцем" і пояснив, як проблеми зі здоров'ям перетворюються у соціальні. Нік жартував над собою у властивій йому манері. "Ось до чого призводить куріння", — часто відповідав мотиваційний оратор на здивовані погляди слухачів.

Цей захід має велике соціальне значення. Ніку Вуйчичу знову вдалося донести до слухачів, що соціальна нерівність та проблеми зі здоров'ям не стають перепонами на шляху до реалізації тих чи інших намірів. Соціальні зміни торкнулися і представників бізнесу, серед яких гідне місце зайняла будівельна компанія "Девелопмент".

Світлана Трифонова у співпраці із забудовником ДК "Девелопмент" взяла участь в розробці проекту ЖК "Олімпійське містечко", в якому враховані всі потреби людей з обмеженими можливостями. У житловому комплексі повністю відсутні пороги, а ширина дверей та ліфтів дозволяє інвалідам на візках користуватися ними без труднощів. Комплекс також обладнаний пандусами.

За технічну частину ідеї відповідальний глава правління будівельної компанії ДК "Девелопмент" Дворнічен Ігор Федорович. Консультації щодо облаштування комплексу надала українська паралімпійська чемпіонка Світлана Трифонова.

У ЖК "Олімпійське містечко" вже мешкають чемпіон Японії з карате Шкурупій Назарій, чемпіонка світу з пауерліфтінгу Анна Кадацька, чемпіон світу та Європи із професійного боксу в декількох версіях, а також декілька інших видатних спортсменів. Світлана Трифонова спільно з представниками ДК "Девелопмент" продовжує вести роботу щодо облаштування комплексу відповідно до потреб мешканців.

Реклама:

Головне сьогодні