Незвичайні подарунки на всі випадки життя ®

— 11 квітня 2016, 17:41

Вірний спосіб справити враження — піднести оригінальний подарунок

Без творчого підходу при виборі подарунків не обійтися в будь-якому випадку. Той, хто приходить привітати, прагне подарувати яскраві емоції, приємно здивувати і вразити. Щоб зробити святковий день особливим, зверніть увагу на незвичайні подарунки.

Головний критерій вибору такого презенту — річ повинна бути не дрібничкою, а корисною та потрібною. Інакше її поставлять на полицю і через день забудуть. Подаровані предмети, якими користуються, нагадують про даруючего і про пережиті емоції.

Оригінальні подарунки цінні саме виявленою увагою. Вони завжди запам'ятовуються і викликають позитивні емоції. Незвичайні подарунки показують, що даруючий розділяє погляди, цікавиться життям, підтримує захоплення того, кому підносить подарунок.

Ідеї для оригінального подарунка

Вибираючи подарунок, враховуйте інтереси і спосіб життя того, кому він призначається. Колегам краще дарувати речі, пов'язані з роботою: блокноти, холдери для документів, оригінальні ручки, ланч-бокси. Друзям — те, що асоціюється з загальними захопленнями: мандрівникам — рюкзаки, скретч-карти, домосідам — подушки-іграшки, пледи, хендмейдерам — набір для творчості. Улюбленим — романтичні подарунки: парні свічники і свічки, оригінальні солодощі, прикраси-сердечка, набори натурального мила з ароматами шоколаду, ягід.

Якщо подарунок вибирається на замовлення адресата, тобто, свідомо йому відомий, його здивує оригінальна упаковка (наприклад, в вигляді книги). На коробку можна наклеїти яскраві стікери з жартівливими написами "Відкрий", "Подарунок", "Тобі" або що-небудь в такому дусі.

Реклама:

Головне сьогодні