Принц Вільям про звинувачення у лінощах: обов'язки обтяжують змолоду, ще не час

— 20 квітня 2016, 15:14

Нащадок монаршого роду заявив, що обов'язки можуть надміру обтяжити людину вже змолоду, пише The Daily Mail.

Герцог Кембриджський, якому у червні виповниться 34 роки, також повідомив, що королева та його батько принц Чарльз, так само, як і дружина, на 150% підтримують його рішення сконцентрувати свою увагу на родині, а не на королівських обов'язках.

Вільяма неодноразово звинувачували у лінощах, коли з'ясувалося, що він працює лише 80 годин на місяць як пілот невідкладної допомоги у Східній Англії.

Його поведінку також критикували за секретний відпочинок класу люкс на гірськолижному курорті у Французьких Альпах з дружиною та двома дітьми у березні. До цього у 2016 році Вільям здійснив лише три офіційні візити.

Принц Вільям, його дружина герцогиня Кейт Міддлтон та їхні діти — принц Гаррі і принцеса Шарлотта. Фото usmagazine.com

Принц, другий у черзі на британський престол, абсолютно переконаний: більшість свого часу він виконує не менш важливі завдання, доки може і одержує підтримку родини.

Вільям сказав: "Я ставлюсь до своїх обов'язків дуже серйозно. І до відповідальності теж. Однак це ж пошук власного шляху людини: все має відбуватися у правильний час, інакше, якщо не бути обережним, обов'язки можуть обтяжити і деморалізувати вже у дуже молодому віці. Я думаю, що до відповідальної ролі треба готуватися".

Він також зауважив, що бабуся і батько дуже заклопотані справами королівства, але він візьме на себе більше справ, коли прийде його час.

Принц Вільям — пілот. Фото womansday.com.au

У мене є час та простір для не менш важливої роботи, — додав Вільям.

Публічна роль принца стала об'єктом пліток після того, як з'ясувалося, що його 94-річний дідусь принц Філіп виконав 250 офіційних обов'язків протягом 2015 року, тоді як Кейт, Вільям та Гаррі здійснили лише 198 виїздів.

Реклама:

Головне сьогодні