Тест

Хлопець взяв подорожніх на BlaBlaCar і зник безвісти дорогою до Києва

Дорогою зв'язок обірвався, Тарас не приїхав на заплановану зустріч до Києва, і досі рідні та друзі шукають хлопця.

Про це у своєму Facebook повідомила волонтер АТО Емма Маєва.

Станом на 17:20 5 квітня пошуки хлопця тривають.

У національній поліції Київської області "Українській правді. Життя" повідомили, що Тараса Познякова шукають, зокрема, співробітники поліції Києво-Святошинського району. Однак про будь-які деталі розповісти відмовилися.

Ми шукаємо. Працівники поліції Києво-Святошинського району вживають заходи для пошуків цього молодого чоловіка, який зник. Ми встановлюємо дані, бо в інтернеті написано одне, а з'ясовується щось інше. Усе перевіряємо, — сказав речник Головного управління Національної поліції Київської області Микола Жукович.

Він не прокоментував інформацію, чи взяв Тарас у супутники невідомих чоловіків на дорозі, уточнивши, що таких даних поки немає.

Тарас Позняков. Фото з Facebook Емми Мамаєвої

Згодом їй стало відомо, що попутників у Тараса було троє: особи двох із них вдалося встановити. Це Олег Віталійович Мазарчук ( 07.12.1969 року народження) та Володимир Григорович Дем'ян (24.02.1983 року).

Третього чоловіка поки ідентифікувати не вдалося.

За іншою інформацією, викладеною користувачкою Анною Кальченко у пабліку Varta1 Vkontakte, Тарас дорогою узяв у попутники трьох невідомих чоловіків, і саме вони були з ним в автомобілі аж до заправок під Києвом.

Також у пабліку є інформація, що телефоном один із ймовірних попутників Тараса ще за BlaBlaCar'ом Олег Мазарчук нібито повідомив, що він справді був зареєстрований, але не поїхав. Тому що трапилося з хлопцем, він не знає.

Та сама спільнота повідомляє, що виїхав Тарас зі Львова вранці 4 квітня. О 12 дня він мав бути вже у Києві. В останній раз дзвонив батькам об 11:16 із заправки. Тобто станом на 13:25 вівторка, 5 квітня, хлопець не виходить на зв'язок уже протягом 26 годин.

Активіст Ігор Зінкевич у пабліку Varta1 Vkontakte також повідомляє, що до пошуку хлопця вже підключилася київська поліція.

Тарас Олександрович Позняков 1991 року народження подорожував на Audi A6 сірого кольору (номер ВС4446СI).

Авто Тараса Познякова. Фото з Facebook Емми Мамаєвої


Його батьки звернулися до жителів села Бобриця, де востаннє камери спостереження на автозаправці зафіксували водія і його супутників.

Тарас Позянков, Фото з Facebook Емми Мамаєвої

Останні фото були зроблені на заправці "БРСМ Нафта" приблизно за 30-40 км від Києва. Зв'язок із Тарасом зник саме біля села Бобриця.

Тарас і один із попутників на заправці БРСМ-Нафта неподалік села Бобриця, за 30-40 км від Києва, де зник зв'язок. Фото Фото з Facebook Емми Мамаєвої

Родина і друзі просять місцевих допомогти у пошуках хлопця.

Один із попутників зниклого Тараса Познякова. Фото з Facebook Емми Мамаєвої

Звертаємося до жителів села Бобриця Києво-Святошинського району та всіх, хто може зараз поїхати туди, щоб допомогти батькам і друзям в пошуках Тараса. Батьки з друзями зараз прочісують ліси і інші місцевості цього села. Всіх, хто міг бачити Тараса і людей, котрі їхали з ним в машині, просять зателефонувати за тел: 067 353 44 22 — Олександр або 102", — написала волонтерка у Facebook.

Один із попутників зниклого Тараса Познякова. Фото з Facebook Емми Мамаєвої

Один із попутників зниклого Тараса Познякова. Фото з Facebook Емми Мамаєвої