"Якби це торкнулося вас?" Орландо Блум попросив кінозірок та фанів допомогти українським дітям

— 10 травня 2016, 12:53

Про це кінозірка і посол доброї волі ЮНІСЕФ розповів в ефірі американського каналу CNN, повідомляє сайт Голосу Америки.

"Це проблема, яка зникла зі стрічок новин, але це відбувається у центральній Європі. Уявіть, якби це торкнулося вас, якби це була ваша дитина, яка б сиділа десь у Нью-Йорку, Лос-Анджелесі чи в Лондоні, і над її головою відбувалася б стрілянина, і діти боялися б за власне життя. Як би ви почувались? Яке відчуття відповідальності ви б мали, що б ви зробили, аби їм допомогти?", — звернувся до глядачів кіноактор.

"Важливо, щоб ми вийшли за межі середовища, в якому ми живемо, і задумались про цих дітей. І щоб ми задумались про цих дітей і про ці жахливі умови, в яких вони живуть. Щоб ми мали принаймні розуміння цього і зробили все, що можемо, аби їм допомогти", — сказав Блум.

Блум наголосив на важливості гуманітарної підтримки України з боку UNICEF, він також закликав колег зробити благодійні внески в цю організацію та більше цікавитися Україною.

Блум таємно завітав на Донбас наприкінці квітня. У мережі з'явилися фото візиту актора до школи №13 міста Слов’янськ. Новина була настільки несподіваною, що спочатку в Україні їх сприйняли як фейк.

Згодом на YouTube також виклали відео візиту голлівудської зірки у Слов'янськ та Краматорськ. Пізніше актор поїхав до Харкова. Представники UNICEF пояснили, що візит Блума тримали у таємниці з міркувань безпеки.

Реклама:

Головне сьогодні