Вага не завадить балету: огрядний танцівник виконує шпагати у повітрі. Відео

— 10 травня 2016, 14:04

Хлопець з Піттсбурга, штат Пенсильванія, став зіркою мережі після того, як відео його виступу опублікував у Facebook the New York Post.

У цьому кліпі танцівник і хореограф виконують низку дивовижних рухів, у тому числі — компоновані піруети, повідомляє The Telegraph.

З того часу Instagram Кавано вибухнув лайками і коментарями. Його фото та відео діляться сотні користувачів, допомагаючи танцівникові змінити уявлення про суспільно прийнятні форми балетних артистів.

"Це трохи схоже на божевілля. Я знаю, що не маю вигляд типового танцівника балету. Інтернет не очікував, що я можу високо стрибати і робити такі штуки", — розповів чоловік журналу Forbes.

Кавано виконує не лише класичні балетні фігури, а й захоплюється сучасними танцями.

Багато роликів, на яких чоловік робить стрибки у повітрі, супроводжуються мотиваційними написами, зокрема, "Будь тим, ким хочеш бути, і не слухай тих, хто не вірить у тебе" та "Мрії можливі для того, хто працює і підштовхує себе до звершень!".

У дитинстві Кавано відвідував школу мистецтв Піттсбурга. Викласти відео його надихнула тренер з танців його рідного університету Slippery Rock.

Урсула Пейн, керівник департаменту танців навчального закладу, переконана, що Кавано має справжній талант. На її думку, він також багато працює.

Фото з Instagram Еріка Кавано
Реклама:

Головне сьогодні