Кримські татари записали відеозвернення про трагедію свого народу

— 10 травня 2016, 18:45

Відеоролики до пам'ятної дати, яка припадає на 18 травня, записали і опублікували у мережі волонтери з компанії Ganka film, повідомляє видання 15 минут у Facebook.

Про трагедію кримських татар розповіли: головний редактор видання "Українська правда" Севгіль Мусаєва-Боровик, заступник генерального директора телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, правозахисник, активіст національного руху кримських татар Сінавер Кадиров, композитор і музикант Джеміль Каріков, одна із засновників і координатор громадської організації "Крим SOS" Таміла Ташева.

До запису відео також долучились бізнесмен і громадський діяч Ерфан Кудусов, архітектор і підприємець Асан Буджуров, економіст Ельнара Абдуллаєва.

"Я не сумніваюся у тому, що ми зможемо пережити все те, що відбувається зараз у Криму, і зберегтися як народ. Історія вже не раз давала відповідь на це запитання", — переконана авторка одного зі звернень Севгіль Мусаєва-Боровик.

У розповідях кримських татар — спогади про біль, який пережили їхні рідні, і гіркота від того, в яку ситуацію кримськотатарський народ потрапив зараз.

Реклама:

Головне сьогодні