Влада Німеччини запустила освітній сайт для мігрантів про секс та порно

— 17 травня 2016, 10:00

Портал переконує мігрантів, котрі вперше бачать порно-фільми, що чоловіки та жінки здійснили низку хірургічних втручань, аби мати великі груди та чоловічі статеві органи, повідомляє The Daily Mail.

На сайті Zanzu.de є уся можлива інформація: від стосунків за згодою до понять оргазму, порно та проституції. Тим, хто сподівається одного дня інтегруватися у німецьке суспільство, розповідають про гендурну рівність, права ЛГБТ-спільнот та статеве здоров’я.

Сайт коштуватиме німецьким платникам податків майже £95 тисяч фунтів.

Скріншот із освітнього сайту для мігрантів

У розділі "порно" мігрантам пояснюють, що секс у реальності може бути не таким, як на екрані: "У цих матеріалах люди завжди мають стрункі тіла та великі груди. У більшості випадків порно-актори робили операції, щоб покращити своє тіло. Порнозірки хочуть і можуть мати сексуальні стосунки постійно та не проявляють жодних емоцій, однак це не реалістичне очікування від сексу з партнером".

Портал було створено німецьким Федеральним центром освіти у галузі охорони здоров’я і є частиною більшої урядової програми, яка має допомогти 1,1 млн біженців, котрі прибули до країни минулого року, інтегруватися.

Програма повинна допомогти подолати прірву між консервативним ставленням до сексу в арабських країнах, з яких переважно приїхали мігранти, та більш відкритими німецькими традиціями.

Скріншот із освітнього сайту для мігрантів

Наприклад, у розділі "сексуальна орієнтація" усі поняття пояснюються однозначно, не лишаючи шансів для неправильного трактування: "Ніхто не може обирати його/її сексуальну орієнтацію. Батьки не можуть засобами виховання впливати на те, чи стануть їхні діти гомо-, гетеросексуальними чи бісексуалами".

Скріншот із освітнього сайту для мігрантів

[L]У розділі про проституцію мігрантам пояснюють, що вона у "Німеччині є легальною, однак чоловіки та жінки погоджуються на неї добровільно. Примушувати когось до проституції у країні заборонено. Навіть чоловік чи дружина не може змушувати партнера бути проституткою".

Німецька влада також застерігає мігрантів від "захисту честі" жінок до заміжжя, який практикують у мусульманських країнах (йдеться про помсту чоловіків із родини за позашлюбні стосунки сестри чи доньки).

Реклама:

Головне сьогодні