Алігатор затягнув хлопчика у лагуну на американському курорті Disney World

— 15 червня 2016, 11:49

Батько намагався витягти сина з пащі хижака, однак йому це не вдалося.

Родина саме відпочивала на пляжі Grand Floridian Resort & Spa в Орландо. О 9:20 вечора у вівторок хижак вхопив дитину і затягнув у лагуну Сім морів, пише The Daily Mail.

Алігатори є відносно звичайним явищем на курорті Walt Disney World, але їх прибирають, коли вони досягають чотирьох футів завдовжки і наближаються занадто близько до гостьових зон.

Місцевий шериф Джері Демінгс розповів, що хлопчик був зі своїми рідними, які приїхали у відпустку з Небраски.

Раніше на прес-конференції полісмен сказав, що батьки та троє їхніх дітей відпочивали на пляжі у місці, де були знаки, які забороняють плавання.

Джемінгс повідомив: "Батько увійшов у воду і намагався схопити дитину, однак не зміг цього зробити. Мені сказали, що матір теж забігла до води".

В цей час на пляжі влаштовували ніч кіно, а дитина була в невеличкому ігровому майданчику.

Пізніше, коли малюк грався у воді на мілині нібито під наглядом мами, алігатор, який, за попередніми припущеннями, був від 4 до 7 футів завдовжки, напав.

[L]Шериф додав, що родина одразу покликала рятувальників, однак вони також не змогли нічого вдіяти. Батько одержав кілька подряпин.

Нині поліція та увесь персонал шукають дитину.

"Як батько та дід, ми сподіватимемося на краще, однак 35 років мого досвіду свідчать, що у цих обставинах на нас ще чекають випробування", — додав Демінгс.

Він підкреслив, що про інші подібні випадки йому невідомо.

У місті Орландо за останній тиждень трапилася вже третя трагедія: 59 осіб було вбито у нічному клубі Pulse, а співачку Христину Гріммі застрелили прямо під час концерту.

Речник курорту висловив співчуття родині дитини, зазначивши, що персонал буквально вбитий трагедією.

На пошуки алігатора вирушила команда ловців.

У Флориді мешкає приблизно 1,3 млн алігаторів.

У жовтні 2015 року 62-річний плавець Джеймс Окерс загинув через тварину завдовжки 12 футів. Перша фатальна атака у штаті сталася у 2007 році.

У мережі є купа відео, як алігатори вільно ходять вулицями міст Флориди.

Дехто з коментаторів у мережі припустив, що родина могла дивитися кіно, коли алігатор напав на хлопця. Однак немає свідків, які б це підтвердили, а представник розкішного готелю, де зупинилася родина, чутки коментувати відмовився.

Реклама:

Головне сьогодні